Dijous 22 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

18-09-2020

Margarita Pascual, nova secretÓria general de la UGT-FeSMC de les Terres de Lleida.

La Federació de Serveis, Mobilitat i Consum de la UGT-Terres de Lleida ha celebrat avui divendres el seu primer congrés ordinari, en el qual s’ha escollit per unanimitat a Margarita Pascual, com a nova secretària general de la UGT-FeSMC de les Terres de Lleida, en substitució de Joan Castro, que va morir fa set mesos víctima d’un càncer.

Margarita Pascual estarà acompanyada en la nova Comissió Executiva per Carme Valls, secretària d’Organització i Administració; Isabel Rodríguez, secretària d’Acció Sindical i Igualtat; Albert Macià, secretari de Salut Laboral; i Vicente Camacho, secretari de Formació.

L’Executiva entrant, formada per membres de diferents sectors, ha explicat que tenen inquietuds molt diferents, però que comparteix un objectiu comú: lluitar per la defensa de tots els treballadors i treballadores. “La pandèmia ha marcat un abans i un després en la nostra manera de fer. Ara ens trobem amb la necessitat de donar respostes ràpides i concises a totes les situacions que se’ns presentin”, ha explicat Margarita Pascual, “això vol dir que cal canviar agilitzar el màxim possible tots els tràmits i adaptar-nos ràpidament a aquesta ‘nova normalitat’”.


Carlos González, secretari general de la UGT-FeSMC de Catalunya, ha felicitat la nova Comissió Executiva i els ha encoratjat a seguir treballant pels drets de tots els treballadors i treballadores. “Confiem que els diàlegs que estem tenint amb els polítics arribin a bon port, i puguem continuar allargant els ERTO més temps”. I afegeix: “Com a sindicat, no ens podem permetre continuar excloent més gent del mercat de treball”.

Per la seva banda, el secretari general de la UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilà, també ha felicitat l’Executiva entrant i els ha encoratjat a treballar de valent per defensar els drets de la classe treballadora. “Aquesta Federació engloba sectors molt importants, que són un dels principals motors econòmics de les terres de Lleida. Sé que no abaixaran la guàrdia i estaran a l’altura de les circumstàncies”, ha puntualitzat.


Altres notícies

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt