Dimarts 20 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

21-09-2020

El Departament de Cultura adjudica 57 projectes en grans infraestructures culturals. Entre els projectes adjudicats la restauració del Baluard del Rei de la Seu Vella de Lleida o restauracions al camí de Sant Jaume Tàrrega-Alfarràs

La consellera  de Cultura, Àngels Ponsa, ha anunciat aquest dilluns l’adjudicació provisional de 57 projectes en l'àmbit dels equipaments d'arts escèniques i musicals, la gestió i conservació del patrimoni cultural arquitectònic, arqueològic i paleontològic i en  equipaments museístics.

Es tracta de projectes que inicialment formaven part de  tres convocatòries del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 que van  ser suspeses per les necessitats de pal·liar l'emergència sanitària causada per la COVID-19. Ara, el Departament de Cultura els ha recuperat i adjudicat gràcies a l’aportació extraordinària de 27 milions d’euros feta recentment pel Govern.

Entre els 57 projectes adjudicats hi ha la restauració del Baluard del Rei de la Seu Vella de Lleida; la nova climatització i altres millores del Museu de Lleida; la museïtzació de l’església de la Pietat del Museu diocesà d’Urgell o les restauracions al camí de Sant Jaume Tàrrega-Alfarràs.

La consellera Ponsa ha fet l’anunci de l’adjudicació d’aquests projectes a Lleida, on ha realitzat la seva primera visita territorial des que va prendre possessió al càrrec.


Altres notícies

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt