Dissabte 24 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

22-09-2020

El Govern destina 1,5 MEUR al Consorci per a la Normalització Lingüística. Permetrà estendre la gratuïtat als cursos de nivell Bàsic del primer trimestre i reduir un 34% la resta de preus

El Govern ha acordat una aportació extraordinària d'1,5 milions d'euros al Consorci per a la Normalització Lingüística, òrgan adscrit a la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, per atendre la situació derivada de la pandèmia. El fons permetrà atendre les conseqüències socials de la covid-19 estenent la gratuïtat als cursos de nivell Bàsic del primer trimestre del curs 2020-2021, que s'afegirà a la gratuïtat de matrícula dels de nivell Inicial que ja ho són, així com l'abaratiment de la resta de preus de matrícula, especialment la dels de nivell Elemental, que es redueixen un 34% per facilitar la continuïtat de l’aprenentatge del català. 

L'aportació permetrà compensar la reducció d’ingressos per matrícules i altres prestacions de servei, i també permetrà adquirir equipaments informàtics per afavorir el teletreball i la formació en línia, adquirir equips de protecció personal i adoptar les mesures necessàries per l'actual context sanitari.
 


Altres notícies

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt