Dissabte 24 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerAltres notícies

23-09-2020

USTEC denuncia el ‘caos’ que ha suposat l'inici de curs i avisa que la salut als centres està ‘en entredit’. Acusa el departament d'improvisació i manca de voluntat política

El sindicat USTEC-STEs ha denunciat aquest dimecres el "caos" que ha suposat l'inici de curs, i ha avisat que la salut als centres està "en entredit". Al seu parer, hi ha hagut "manca de voluntat política" per donar sortida a situacions previsibles. "Ja no sabem si la improvisació i la irresponsabilitat són fruit de la manca de voluntat política o de la incapacitat", continua el sindicat, que assegura que el departament està qüestionant els criteris dels seus propis treballadors tècnics de prevenció, "forçant-los perquè els rebaixin". USTEC assegura que als centres no han arribat material de seguretat per arribar al Nadal, que no s'ha donat la protecció adequada a persones aptes i que no s'han complert la distància d'1,5 metres a les aules.

 

També denuncia que no s’ha enviat cap mena d’instrucció a les direccions sobre com gestionar administrativament els casos de persones vulnerables, ni a les persones que havien de tramitar una baixa per ser sensibles. El sindicat tampoc té coneixement que s'hagin enviat instruccions al personal sanitari de les mútues.


Altres notícies

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt