Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram



Les ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram









El mÚs vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>



Ajuntament de Balaguer



 

La cuina al dia

Programa dedicat a la cuina, amb receptes i consells, a més de consultes culinàries dels oients per correu electrònic i en directe per telèfon. 

Emissió: tots els dijous a les 12 del migdia. 
Direcció i presentació: Josep Maria Morell i Sònia Arimany.  
Re-difusió: diumenge 12 del migdia. 
 

Josep Maria Morell.
 
Va néixer l'any 1944 a Alfarràs, el Segrià, Lleida i des dels tretze anys he viscut al món de la restauració gastronòmica. 
 
Durant 26 anys va ser el propietari, juntament amb la seva esposa Magda del restaurant Cal Morell de Balaguer, que va tancar les portes el dia 9 de desembre de l'any 2007.
 
En la actualitat dedica el seu temps a xerrades dels moments actuals de la cuina catalana, col·loquis vers la cuina d’abans i ara, conferències, organització de cursets de cuina, organització de jurats de cuina...
 
També porta a terme assessorament sobre manifestacions gastronòmiques de qualsevol índole i col·laboracions setmanals en programes de ràdio i televisió. 
 
A més és autor de 12 llibres de cuina, un d’aquests “Els fogons de Lleida”, el receptari de cuina catalana més venut a Catalunya. 
 
Morell també ha estat guardonat amb nombrosos premis i distincions.
 

 


Galeria d'imatges:

Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa

 

Ràdio a la carta:

La cuina al dia 19-05-2022

Caldereta de verat

La cuina al dia 05-05-2022

Musclos a la vinagreta

La cuina al dia 28-04-2022

Peus de porc amb salsa

La cuina al dia 31-03-2022

La cuina al dia 07-04-2022

La cuina al dia 03-03-2022

La cuina al dia 10-02-2022

Avui fem… musclos amb carxofa

La cuina al dia 03-02-2022

Avui fem… carxofes amb cloïsses.

La cuina al dia 13-01-2022

Aquest La Cuina al Dia, amb el restaurador i escriptor gastronòmic, Josep Maria Morell, parlem d’uns ‘’ Xipirons estofats amb patates i de ‘’Tòfona amb Ous ferrats’‘

La Cuina 20-05-2021

Avui parlem de faves.

La Cuina 29-04-2021

Avui parlem de postres. Els colors de la delicadesa.

La Cuina 22-04-2021

Avui fem… Lasanya vegetal.

La Cuina 15-04-2021

Avui fem… Croquetes de formatge i ceba caramel·litzada.

La Cuina 08-04-2021

Avui fem… Mandonguilles de peix.

La Cuina 18-03-2021

Avui parlem de dues receptes. Cuinem bombons de fruits secs i fem el farciment per posar en una coca de samfaina, en unes crestes, o altres plats.

La Cuina 11-03-2021

Avui fem… Crepes de maduixa.

La Cuina 04-03-2021

Avui fem… Sèpia estofada amb fideus.

La Cuina 25-02-2021

Avui parlem de patates.

La Cuina 18-02-2021

Avui parlem d’ous ferrats.

La Cuina 12-02-2021

Avui parlem de truites amb trampa i calçots.

La Cuina 04-02-2021

Avui fem… Tosca de verdures al forn.

La Cuina 28-01-2021

Avui fem… Bacallà a l’estil Donosti.

La Cuina 21-01-2021

Avui fem… Rosta de bròquil amb botifarra negra.

La Cuina 10-12-2020

Avui parlem del tall rodó i llagostins.

La cuina 19-11-2020

Avui fem… Mandonguilles estofades amb carxofes.

La Cuina 12-11-2020

Avui parlem de la història del Restaurant Cal Xirricló.

La Cuina 22-10-2020

Avui fem… arròs amb bacallà.

La Noguera de prop. Consell Comarcal 22-10-2020

Entrevista amb el president del Consell Comarcal de la Noguera i alcalde d’Algerri, Miquel Plensa.

La Cuina 15-10-2020

Avui fem… Canya de llom amb salsa de vi i ametlles.

La Cuina 01-10-2020

Avui fem cigrons de col·legi o vegans.


>> Programes anteriors a la ràdio a la carta <<


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt