Programa dedicat a la cuina, amb receptes i consells, a més de consultes culinàries dels oients per correu electrònic i en directe per telèfon.
Emissió: tots els dijous a les 12 del migdia.
Direcció i presentació: Josep Maria Morell i Sònia Arimany.
Re-difusió: diumenge 12 del migdia.
Ràdio a la carta:
Caldereta de verat
Musclos a la vinagreta
Peus de porc amb salsa
Avui fem… musclos amb carxofa
Avui fem… carxofes amb cloïsses.
Aquest La Cuina al Dia, amb el restaurador i escriptor gastronòmic, Josep Maria Morell, parlem d’uns ‘’ Xipirons estofats amb patates i de ‘’Tòfona amb Ous ferrats’‘
Avui parlem de faves.
Avui parlem de postres. Els colors de la delicadesa.
Avui fem… Lasanya vegetal.
Avui fem… Croquetes de formatge i ceba caramel·litzada.
Avui fem… Mandonguilles de peix.
Avui parlem de dues receptes. Cuinem bombons de fruits secs i fem el farciment per posar en una coca de samfaina, en unes crestes, o altres plats.
Avui fem… Crepes de maduixa.
Avui fem… Sèpia estofada amb fideus.
Avui parlem de patates.
Avui parlem d’ous ferrats.
Avui parlem de truites amb trampa i calçots.
Avui fem… Tosca de verdures al forn.
Avui fem… Bacallà a l’estil Donosti.
Avui fem… Rosta de bròquil amb botifarra negra.
Avui parlem del tall rodó i llagostins.
Avui fem… Mandonguilles estofades amb carxofes.
Avui parlem de la història del Restaurant Cal Xirricló.
Avui fem… arròs amb bacallà.
Entrevista amb el president del Consell Comarcal de la Noguera i alcalde d’Algerri, Miquel Plensa.
Avui fem… Canya de llom amb salsa de vi i ametlles.
Avui fem cigrons de col·legi o vegans.