Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram

El mÚs vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>Ajuntament de Balaguer 

FreqŘŔncia Social

Programa dedicat a difondre els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

Emissió: El  segon dijous de cada mes a les 9 del mati i re difusió a les 8 del vespre..
Direcció i presentació: Josep Lluís Bonet i Sònia Arimany. 


Galeria d'imatges:

Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa

 

Ràdio a la carta:

Social juliol

Al programa Freqüència Social de Ràdio Balaguer, amb el responsable de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, parlarem de les accions de la campanya agrària, de les Aules de Formació de la Noguera i del projecte Pati Obert

Social juny

En el programa Freqüència Social conversarem amb la responsable del sector social de Lleida i del Servei d’Atenció Integral de Lleida, Pirineu i Aran del Departament de Drets Socials, Regina Cairol, i amb el responsable de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet. Amb ells parlarem del sector de la gent gran; del Banc de productes d’higiene femenina i de la posada en marxa del Servei d’Intervenció Socioeducativa a Ponts.

Freqüència Social 13-05-2021

Al programa Freqüència Social, comptarem amb el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i el Coordinador de la Regió Social de Lleida, Alt Pirineu i Aran, Joan Antoni Capilla. Conversarem sobre la reorganització en regions de l’àrea de Lleida, de la 3a Jornada dels serveis Socials de Lleida i del foment de les condicions optimes dels temporers per a la campanya de la fruita.

Social ABRIL

En aquest Freqüència Social parlarem del Dia Internacional del Poble Gitano, que es commemora el 8 d’abril, de la 3a Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida i de la posada en marxa del Servei d’Intervenció Socioeducativa a Ponts
Ho farem conversant amb el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i la mediadora sociocultural del Consell, Sonakay Rozas

Social Març

En el programa Freqüència Social d’aquest dijous, parlarem amb el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i amb la vicepresidenta i consellera de l’àrea, Anna Maria Calvís.

Amb ells farem balanç de la tasca dels Serveis Socials durant aquest any de pandèmia, parlarem de la Campanya Agrària 2021, de la nova posada en marxa del butlletí “Noguera gran” i de la Jornada de Serveis Socials d’enguany

Social 18-02-2021

Freqüència social 15-12-2020

Social 12-11-2020

Al programa Freqüència Social parlem de l’organització dels serveis socials, de la campanya Desmuntant rumors i dels cursos de menjador escolar i de català. També del banc de productes.

Freqüència social 08-10-2020

Social 02-07-2020

En el programa Freqüència Social d’aquest dijous parlem de l’acció que ha impulsat el Consell Comarcal de la Noguera amb els temporers de la fruita que hi ha a la comarca; de les ajudes dels menjadors escolars i de la represa de l’activitat al Servei d’Intervenció Sociosanitària.

Freqüència social 4-06-2020

Freqüència social 07-05-2020

social 05-03-2020

En el programa Freqüència Social d’aquest dijous ens acompanyen el director del Serveis Socials del consell comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet; la mediadora socio-cultural d’atenció al poble gitano, Sonakai Rozas; i la tècnica del projecte Àgape, Raquel Barea.

Amb tots ells hem fet balanç del projecte Àgape durant els anys 2018-2019; parlarem del Dia Internacional del Poble Gitano; del centre per a la gent gran de Montgai i del Banc de productes de suport.

social 09-012020

Freqüència social 05-12-2019


>> Programes anteriors a la ràdio a la carta <<


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt