Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram

El mÚs vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>Ajuntament de Balaguer 

FreqŘŔncia Social

Programa dedicat a difondre els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

Emissió: El  segon dijous de cada mes a les 9 del mati i re difusió a les 8 del vespre..
Direcció i presentació: Josep Lluís Bonet i Sònia Arimany. 


Galeria d'imatges:

Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa

 

Ràdio a la carta:

Frequencia Social 15-09-2022

Aquest dijous a les 9h en el programa Freqüència Social parlarem del Contracte-Programa dels Serveis Socials; de la campanya que ha iniciat el Consell Comarcal de la Noguera per captar col•laboradors i de la Fira d’Entitats del proper 25 de setembre.

Ho farem amb el responsable dels Serveis Socials del Consell, Josep Lluís Bonet; amb l’Anna Solà, treballadora social i tècnica del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva; i amb la Sonakai Rozas, tècnica del Punt de Voluntariat i del col•lectiu del poble gitano.

Social 16-06-2022

Aquest Freqüència Social parlarem de la campanya agrària d’aquest 2022 a la comarca de la Noguera i del pla d’actuació previst per part del Consell Comarcal en cas que arribin temporers; també parlarem dels joves no acompanyats que hi ha a la comarca i farem balanç de les Aules d’Extensió Universitària celebrades aquest curs 2021-2022.

Per abordar els diferents temes ens acompanyaran el responsable de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal, Josep Lluís Bonet; Francina Rosell, responsable de la campanya agrària a la comarca; i Ares Cobo i Mireia Velimelis, encarregades de la dinamització dels joves no acompanyats.

Social 12-05-2022

Aquest Freqüència Social parlarem del Dia Mundial de la Diversitat, que el Consell Comarcal de la Noguera celebrarà a Artesa de Segre el 21 de maig, i de la Trobada de la Gent Gran, que també es farà a Artesa el dia 28 de maig

També farem balanç de la Taula Territorial de Ponts celebrada fa un dies i comentarem les sortides culturals que ja han començat a fer els alumnes de les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran.

En parlarem amb el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i la tècnica Anna Solà.

Social 12-04-2022

En el programa Freqüència Social d’aquest dimarts parlarem del Dia Internacional del Poble Gitano i dels cursos de formació adreçats a aquest col•lectiu; també de les Aules d’Extensió Universitària de la Noguera i de la Trobada de Gent Gran que se celebrarà el proper 28 de maig al municipi d’Artesa de Segre.

En parlarem amb la tècnica de mediació sociocultural del Consell Comarcal de la Noguera, Sonakai Rozas, i amb el responsable de l’àrea de Serveis Socials del Consell, Josep Lluís Bonet.

Freqüencia Social 10-03-2022

Aquest Freqüència Social de Ràdio Balaguer parlarem de la Trobada de la Gent Gran d’aquest 2022 prevista pel 28 de maig a Artesa de Segre; del nou Contracte-Programa de Serveis Socials 2022-2025; i de les accions promogudes des de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera per ajudar els damnificats de la guerra d’Ucraïna.

Tot plegat ho detallarà el responsable del Serveis Socials del Consell, Josep Lluís Bonet.

Social 10-02-2022

En el programa Freqüència Social d’aquest dijous parlarem del reforç de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal amb la contractació de tres noves professionals; de la represa del programa Forma’t; de les Aules d’Extensió Universitària per a la gent gran; d’un nou curs de formació per a joves d’ètnia gitana; i del nou Contracte-Porgrama de Drets Socials.

Tot plegat ho explica a Ràdio Balaguer el responsable de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet.

Freqüència Social 09-12-2021

Aquest Freqüència Social, parlarem del Consell Consultiu de la Gent Gran de la comarca, i de la Taula contra el maltractament de la gent gran. Ho farem amb Josep Lluís Bonet, responsable dels Serveis Socials de la Noguera

Freqüència Social 18-11-2021

En el programa Freqüència Social d’aquest dijous a Ràdio Balaguer parlarem del Gran Recapte d’Aliments que tindrà lloc a la ciutat els dies 19 i 20 de novembre.

Ho farem amb el responsable dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i amb la tècnica del projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera, Àurea Camacho.

Bonet també parlarà dels tallers d’estimulació cognitiva i dels tallers per aprendre a utilitzar el mòbil que s’han posat en marxa recentment en diferents municipis de la comarca adreçat a la gent gran.

Freqüència Social 27-09-2021

En el programa Freqüència Social farem balanç de la campanya d’informació i assessorament als temporers que ha dut a terme aquest estiu l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera. En parlarem amb el seu responsable, Josep Lluís Bonet, que també ens explicarà quan començaran les Aules de Formació de la Noguera i la campanya “Desmuntem falsos rumors i prejudicis”.

Freqüència Social 15-07-2021

Al programa Freqüència Social de Ràdio Balaguer, amb el responsable de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, parlarem de les accions de la campanya agrària, de les Aules de Formació de la Noguera i del projecte Pati Obert.

Freqüència Social 10-06-2021

En el programa Freqüència Social conversarem amb la responsable del sector social de Lleida i del Servei d’Atenció Integral de Lleida, Pirineu i Aran del Departament de Drets Socials, Regina Cairol, i amb el responsable de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet. Amb ells parlarem del sector de la gent gran; del Banc de productes d’higiene femenina i de la posada en marxa del Servei d’Intervenció Socioeducativa a Ponts.

Freqüència Social 13-05-2021

Al programa Freqüència Social, comptarem amb el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i el Coordinador de la Regió Social de Lleida, Alt Pirineu i Aran, Joan Antoni Capilla. Conversarem sobre la reorganització en regions de l’àrea de Lleida, de la 3a Jornada dels serveis Socials de Lleida i del foment de les condicions òptimes dels temporers per a la campanya de la fruita.

Freqüència Social 08-04-2021

En aquest Freqüència Social parlarem del Dia Internacional del Poble Gitano, que es commemora el 8 d’abril, de la 3a Jornada de Serveis Socials Bàsics de les Terres de Lleida i de la posada en marxa del Servei d’Intervenció Socioeducativa a Ponts
Ho farem conversant amb el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i la mediadora sociocultural del Consell, Sonakay Rozas.

Freqüència Social 11-03-2021

En el programa Freqüència Social d’aquest dijous, parlarem amb el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i amb la vicepresidenta i consellera de l’àrea, Anna Maria Calvís.

Amb ells farem balanç de la tasca dels Serveis Socials durant aquest any de pandèmia, parlarem de la Campanya Agrària 2021, de la nova posada en marxa del butlletí “Noguera gran” i de la Jornada de Serveis Socials d’enguany.

Freqüència Social 18-02-2021

En el programa Freqüència Social d’aquest dijous, parlarem amb el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet.

Amb ell farem una valoració del que ha estat la tasca dels serveis socials aquest passat any 2020 i els efectes de la Covid. També ens parlarà sobre la proposta d’aquest any per la campanya agrària. Comentarem la posada en marxa del banc de productes de suport. I Josep Lluís ens donarà una explicació respecte al que estan fent dues informadores socials als municipis d’Artesa de Segre i Ponts.

Freqüència Social 15-12-2020

En aquest programa del Freqüència Social ens acompanya, com és habitual, el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i la Irene Gardeñes, treballadora social del servei comarcal.

Avui parlarem del banc de productes de suport que ja s’està posant en marxa. També parlarem d’un nou projecte d’informadors socials. De la conferència que va fer l’associació de suport al dol de Ponent fa uns dies aquí a la comarca. I tots dos ens explicaran dues campanyes que es preveuen posar en marxa pròximament, la primera s’anomena desmuntant falsos rumors, i una altra campanya de suport al poble gitano.

En la part final del programa parlarem del gran recapte d’aliments, quines són les dades que tenim ja de comarca de la Noguera.

Freqüència Social 12-11-2020

Al programa Freqüència Social parlem de l’organització dels serveis socials, de la campanya Desmuntant rumors i dels cursos de menjador escolar i de català. També del banc de productes.

Freqüència Social 08-10-2020

Comencem nova temporada del programa Freqüència social amb el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet. A més ens acompanya la Judit Cases, educadora social, i el Sergi Costa, educador social i dinamitzador dels menors no acompanyats.

Els temes a tractar avui seran el balanç de la campanya de temporers, i les diferents activitats que hi ha previstes pels mesos vinents, com per exemple: l’exposició que tracta dels sis-cents anys del poble gitano, un curs de monitor de menjador i altres cursos de voluntariat i d’atenció a la gent gran. Aquest col·lectiu seguirà sent tema de conversa perquè a causa de la pandèmia no s’ha pogut iniciar la nova edició de les aules universitàries per a la gent gran i tampoc es va poder celebrar la trobada de la gent gran al mes de maig.

Freqüència Social 02-07-2020

En el programa Freqüència Social d’aquest dijous parlem de l’acció que ha impulsat el Consell Comarcal de la Noguera amb els temporers de la fruita que hi ha a la comarca; de les ajudes dels menjadors escolars i de la represa de l’activitat al Servei d’Intervenció Sociosanitària.

Freqüència Social 4-06-2020

Avui al programa del Freqüència Social farem balanç de la campanya de recollida d’aliments d’Àgape, parlarem de canvis en l’organització dels serveis socials, de dues línies d’ajusts al lloguer que hi ha obertes actualment, i de novetats al centre CDIAP.

Freqüència Social 07-05-2020

Tornem després d’un llarg confinament amb el programa del Freqüència Social. Avui ens acompanya el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i la Irene Gardeñes, una de les treballadores socials del servei comarcal.

En aquest programa farem un repàs de tot el que ha anat succeint, i s’ha anat fent pel que fa a serveis socials. Josep Lluís ens parlarà de la reorganització que han fet del servei. Del repartiment de targetes moneder. I del suport que, tot i el confinament, han continuat fent a municipis, residències i usuaris.
També parlarem de la recollida d’aliments que encara no ha finalitzat i farem un repàs de les activitats i actes posposats a la comarca de la Noguera, a causa d’aquesta situació de pandèmia actual.

Freqüència Social 05-03-2020

En el programa Freqüència Social d’aquest dijous ens acompanyen el director dels Serveis Socials del consell comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet; la mediadora sociocultural d’atenció al poble gitano, Sonakai Rozas; i la tècnica del projecte Àgape, Raquel Barea.

Amb tots ells hem fet balanç del projecte Àgape durant els anys 2018-2019; parlarem del Dia Internacional del Poble Gitano; del centre per a la gent gran de Montgai i del Banc de productes de suport.

Freqüència Social 09-01-2020

Avui al programa del Freqüència Social ens acompanya el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, la Gladis Sercós i el Sergi Costa, dos dinamitzadors cívics per a l’emancipació juvenil contractats al Consell Comarcal de la Noguera.

La Gladis i el Sergi ens explicaran quines feines durant a terme. I al final del programa el Josep Lluís també ens parlarà d’un taller s’obre l’ús del mòbil adreçat a persones grans que es començarà a impartir aquest mes de gener als casals d’avis de la comarca.

Freqüència Social 05-12-2019

Avui al programa del Freqüència Social ens acompanya el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i l’Anna Solà, una de les tècniques de l’àrea dels Serveis Socials del Consell Comarcal.

En aquest programa parlarem d’una novetat, les taules territorials de la comarca de la Noguera. També parlarem del servei de suport al dol de Ponent, de les conferències de neuro-prevenció i del dia internacional que se celebra avui.

Freqüència Social 07-11-2019

Avui al programa del Freqüència Social parlarem de dos dinamitzadors per a joves immigrants que pròximament s’incorporaran a l’àrea de Serveis Socials. També de les dues incorporacions de dos professionals als Serveis Socials dins del programa de garantia juvenil. Parlarem de l’informe panoràmic que es va presentar ahir a la tarda. Farem un repàs de les noves conferències previstes i una exposició sobre el dol. I acabarem fent referència a la participació de la comarca de la Noguera dins del congrés de la gent gran que es va fer a Món Sant Benet.

Freqüència Social 06-06-2019

En el darrer programa de la temporada del Freqüència Social Josep Lluís Bonet, director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, farà un balanç d’aquests mesos pel que fa a Serveis Socials.

La Irene Gardeñes, una de les treballadores socials del servei comarcal, ens parlarà de les aules d’extensió universitària que ahir van celebrar una de les seves sortides. També parlarem de l’acte precongressual que hi va haver divendres passat. Parlarem del curs que va començar el passat dilluns ‘Com demanar subvencions’. Comentarem quan serà l’última jornada d’aquest cicle de conferències sobre el dol. I acabarem parlant de la trobada familiar del servei d’intervenció socioeducativa de la Noguera que tindrà lloc el dia 29 de juny.

Freqüència Social 09-05-2019

En el darrer programa de la temporada del Freqüència Social ens acompanya el director dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Lluís Bonet, i la Irene Gardeñes, una de les treballadores socials del servei comarcal.

En aquest programa continuarem parlant d’aquest cicle de xerrades sobre el dol que s’està fent aquí a la nostra comarca. Seguidament parlarem d’una acció que ha fet recentment el servei d’intervenció socioeducativa. I també destacarem l’obertura de la convocatòria d’ajuts de cohabitatges, uns ajuts destinats a persones grans, i de l’obertura de la convocatòria d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2019-2020 aquí a la comarca de la Noguera.


>> Programes anteriors a la ràdio a la carta <<


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt