Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram

El mÚs vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>Ajuntament de Balaguer 

Portes obertes

Un espai dedicat a donar a conèixer la tasca que es fa des de les diferents ÀREES DE LA PAERIA i que comptarà amb el paer i tècnics responsables de l’Àrea. Cada mes participarà un paer diferent.

Emissió: El darrer dimarts de cada mes a les 9 del matí.
Direcció i presentació: Sònia Arimany.  
 


Galeria d'imatges:

Aquest programa no disposa d'imatges.

 

Ràdio a la carta:

PORTES OBERTES 13-09-2022 CULTURA

Portes obertes, 12-07-2022 Medi, Xavier Castellà

En el programa Portes Obertes parlarem amb el paer de Medi de la Paeria de Balaguer, Xavier Castellà. Amb ell farem balanç del reagrupament en illes dels contenidors a la ciutat; parlarem de reciclatge i de les persones que treballen a l’àrea de Medi a través de plans d’ocupació i també farem balanç del Concurs Flors als balcons.

Portes obertes 13-06-2021

Al programa Portes Obertes parlem amb el paer de Governació, Participació i Afers Socials de la Paeria de Balaguer, Kevin Bruque. Amb ell farem repàs dels pressupostos participatius; del Bo Lloguer Jove; del programa “De la mà.

Acompanyament a la gent gran”; del Pla antifrau de la Paeria i també parlarem d’habitatge, de la borsa de la Paeria i dels nous ajuts que l’equip de govern vol posar en marxa per fomentar, per exemple, la masoveria urbana.

Portes Obertes 23-05-22

Aquest Portes Obertes de Ràdio Balaguer, parlarem de l’ Àrea de cultura i d’activitats programades per als propers dies: la festa de l’Harpia Balaguer Medieval, el mercat del conte infantil i juvenil Encontats, o la Nit de la cultura, entre d’altres.

Comptem amb el paer de cultura Arnau Torrente, la tècnica de l’àrea de fires i festes, Antonieta Martinez, i l’Eva Font, de la Biblioteca Margarida de Montferrat.

Portes Obertes cultura 10-05-2022

Aquest Portes Obertes de Ràdio Balaguer parlarem sobre la 5ª edició de Jazz al pati, que tindrà lloc del 12 al 15 de maig. Ho farem amb el director de l’Escola de Música, Xavier Monge, i amb Eva Font, de la Biblioteca Municipal.

També parlarem de la Trobada de guitarristes del passat dissabte al Teatre Municipal de Balaguer; del Concert de Primavera de l’Escola Municipal de Música i de l’Encontats, el mercat del conte i el llibre il•lustrat de Balaguer.

Portes Obertes Medi Ambient 17-03-2022t

Aquest Portes Obertes de Ràdio Balaguer parlarem sobre diverses de les tasques que s’estan duent a terme des de l’àrea de Medi de la Paeria.

En l’àmbit del residus parlarem del reciclatge i del reagrupament dels contenidors a la ciutat de Balaguer així com dels controls en les bosses d’escombraries, que es fan en el marc la campanya “Per Balaguer, fem-ho bé”.

Ens en parlarà el paer de Medi, Xavier Castellà, que també explicarà les tasques de manteniment que recentment s’han fet a la llera del riu i el projecte de revegetació de l’Avinguda dels Països Catalans.

Portes obertes, Àrea d´Igualtat

Aquest Portes Obertes de Ràdio Balaguer, parlarem dels actes organitzats a Balaguer per commemorar el Dia Internacional de les Dones; de la tasca que continua fent el Punt Lila; del Cercle de Dones, que recentment ha signat un conveni amb el programa Singulars i del Pla d’Igualtat i Oportunitats de la Paeria del qual la setmana passada es va constituir la comissió de negociació.

De tot plegat en parlarem amb la paera de l’àrea d’Igualtat, Laura Corsà, i amb la tècnica de l’àrea, Iolanda Mor.

Portes obertes, 21-02-2021

Aquest Portes Obertes de Ràdio Balaguer, parlarem de la programació cultural i festiva dels propers dies a la ciutat de Balaguer

Repassarem la programació al Teatre Municipal, farem balanç de l’Emboirats, parlarem d’exposicions, del projecte Balcons Il•lustrats i dels premis Zyriab

En l’àmbit més festiu, parlarem de la Festa de Carnestoltes i també farem repàs dels cursos i tallers que s’organitzen al casal Lapallavacara

De tot plegat, ens en parlaran la directora del Museu de la Noguera, Carme Alòs; el tècnic de Joventut de la Paeria, Francesc Almira; i el paer de Cultura, Arnau Torrente.

Portes obertes 08-02-2021

Amb la participació del paer de Governació, Afers Socials i Participació, Kevin Bruque

Portes obertes 27-09-2021

En aquest primer Portes obertes de la temporda parlarem de la nova programació cultural de tardor a la ciutat de Balaguer i del Forma. Espais d’Art Contemporani. Ho farem amb el paer de Cultura de la Paeria de Balaguer, Arnau Torrente, amb qui
també repassarem en quina fase es troba del Pla Estratègic de Cultura (PEC) i farem balanç del Festival Llavors.

Portes obertes 22-06-2021

Aquest dilluns al programa Portes obertes de Ràdio Balaguer, parlarem d’algunes de les activitats programades per la Paeria per aquest estiu; la programació de ‘Nits d’estiu’, El Jova, el Cota Zero, les estades d’estiu, amb l’Estiuesport i l’Art estiu entre d’altres…

Per parlar de tot plegat ens acompanyaran tècnics de les diferents Àrees, Carme Alòs, Núria Arbós, Albert Marvà, Francesc Almira i Imma Montoliu

Portes obertes 07-06-2021

Al programa Portes obertes parlarem de l’Àrea de cultura de la Paeria de Balaguer i de les activitats programades. Comptarem amb el paer de cultura i comunicació, Arnau Torrente, el tècnic de cultura, Pep Angerri, i la directora de la Biblioteca, Núria Arbós.

En el programa s’ha fet una valoració de l’activitat cultural de la ciutat en aquests primers sis mesos i de les programades pels propers, com l’Encontats, les activitats per aquest estiu o el retorn de l’agenda de paper.

Portes obertes 24-05-2021

Al programa Portes obertes comptarem amb el paer de Medi i Sostenibilitat, Xavier Castellà i la tècnica de l’àrea, Eva Rocamora. Parlarem de la nova campanya “Per Balaguer, fem-ho bé” per conscienciar la ciutadania de la importància d’un bon reciclatge de residus.

També conversarem sobre el concurs Flors als Balcons, de la replantació, d’arbres a la ciutat i de la revegetació de l’Avinguda dels Països catalans entre altres temes.

Portes obertes 20-04-2021

En el programa Portes obertes parlarem de Fira Q. Ho farem amb la tècnica responsable de l’àrea de Promoció, Fires, Comerç i Festes, Antonieta Martínez.

Fira Q se celebra aquest cap de setmana de forma totalment digital tot i que s’allargarà fins a l’1 de maig amb promocions als negocis i establiments inscrits.

Amb l’Antonieta Martínez parlarem de la posada en marxa de la web www.firaq.cat; dels expositors participants i de les més de 30 activitats que s’han organitzat de forma digital, entre elles, un Concurs de cuina infantil i el showroom “Moda 25600 BLG”.

Portes obertes 23-03-2021

Al Portes obertes d’aquest dimarts conversarem amb el paer de Cultura, Arnau Torrente, i amb la directora del Museu de la Noguera, Carme Alòs. Amb ells parlarem de la propera exposició sobre Marcel·lí Bergé al Museu, sobre el Castell Formós, sobre la celebració de Sant Jordi d’aquest 2021 i també farem balanç de la temporada d’hivern al Teatre Municipal.

Portes obertes 22-02-2021

Aquest Portes obertes de Ràdio Balaguer, el dedicarem a parlar de l’àrea d’Ocupació de la Paeria de Balaguer.

En parlarem amb la paera de l’àrea, Ester Guarné; la coordinadora del dispositiu d’inserció laboral Som Barri del programa Treball als Barris, Cèlia Camarasa; amb la tècnica d’Ocupació, Èrika Arenas; i amb la tècnica dels programes Treballs als Barris i Treball i Formació, Marina Perejuan.

Totes quatre explicaran què es fa des d’aquesta àrea, a qui van adreçades les diferents accions, polítiques d’ocupació i programes que es desenvolupen i, sobretot, qui hi pot accedir i la manera com fer-ho.

Portes obertes 21-01-2021

En el programa Portes obertes conversarem amb el paer de l’àrea d’Urbanisme i Obres i Serveis, Gerard Torres, i l’arquitecta municipal, Núria Mesalles. Amb ells parlarem dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius del 2019 i 2020 i de les actuacions que es fan a la ciutat per a la supressió de barreres arquitectòniques.

Portes obertes 10-12-2020

En el programa Portes obertes parlarem de la Fira de Santa Llúcia, del Casal de Nadal, del Caga Soca, del primer Concurs de Pessebres, del primer Campionat de Fornite i de l’arribada dels Reis Mags a Balaguer.

Ho farem conversant amb la paera de Turisme, Fires i Festes, Maria Pau Ortiga; la tècnica de l’àrea, Antonieta Martínez; el tècnic de l’àrea de Joventut, Francesc Almira; una de les tècniques de l’àrea d’Ensenyament, Imma Montoliu; i el paer de Cultura i Comunicació, Arnau Torrente.

Portes obertes 07-12-2020

Al programa Portes obertes, analitzem els resultats dels pressupostos participatius. Comptarem amb els paers de Participació i Comunicació, Kevin Bruque i Arnau Torrente, respectivament.

Portes obertes 16-11-2020

En aquest programa de Portes obertes tenim a la paera Laura Corsà, responsable de l’àrea d’educació, igualtat i nova ciutadania. I també ens acompanya una de les tècniques de l’àrea la Iolanda Mor. Amb elles parlarem de qüestions relacionades amb la seva àrea.

Portes obertes 20-10-2020

En aquest programa de Portes obertes parlem de la programació de tardor al Teatre Municipal de Balaguer, del Pla Estratègic de Cultura, de les obres al Castell Fomós i del projecte “Balcons il.lustrats”. Ho fem amb el paer de Cultura i Comunicaió Arnau Torrente i el tècnic de l’àrea de cultura Pep Angerri.

Portes obertes 05-10-2020

En aquest programa de Portes obertes l’àrea convidada és la de governació, afers socials i participació, i per això ens acompanya el paer responsable Kevin Bruque. Ens centrarem sobretot en l’àrea de participació, i parlarem dels segons pressupostos participatius, les diferents fases que contemplen aquests pressupostos, com es desenvoluparan, i la participació ciutadana activa.

Portes obertes 17-09-2020

Aquest programa de Portes obertes el dediquem a l’àrea de cultura, i comptem amb la presència del paer responsable l’Arnau Torrente, la directora de la biblioteca Margarida de Montferrat, Núria Arbós, i la directora del Museu de la Noguera, Carme Alòs. Parlarem de l’inici del nou curs, d’aquesta anomenada nova normalitat, L’Arnau ens explicarà com s’ha gestionat l’estiu arran de la pandèmia, i de les diferents activitats previstes per les setmanes vinents en l’àmbit cultural a la nostra ciutat.


>> Programes anteriors a la ràdio a la carta <<


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt