Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram

El mÚs vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>Ajuntament de Balaguer 

Especial de Sant Jordi

Programa especial de Sant Jordi en directe des de la Plaça del mercadal de Balaguer


Galeria d'imatges:

Aquest programa no disposa d'imatges.

 

Ràdio a la carta:

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Llegenda de Sant Jordi

El Conte de Llegenda Sant Jordi a càrrec dels Petits de la Crisi.

Recomanacions Jaume, llibreria La Noguera

Recomanacions llibreria La Noguera, llibreter Jaume Casals

Recomanacions Andrea, Argonauta

Recomanacions l’Argonauta, llibreter Andrea Giovannoli.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Joan Blau

El cantautor balaguerí Joan Blau va iniciar el passat mes de juny de 2020 un projecte personal, què consisteix en publicar una cançó cada mes amb la col•laboració d’un o més artistes que ha anat coneixent durant la seva trajectòria musical.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Joan Vicent Sanpedro

Tot just fa una setmana, el balaguerí Joan Vicent Sampedro ha publicat la seva primera novel•la. El asesino del Santoral és una novel•la negra ambientada a Elx i el seu autor ens la presenta d’aquesta manera.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Pere Esteve

L’escriptor balaguerí Pere Esteve Yusta ha publicat la seva tercera novel•la que porta per títol Jo vaig ser una nena robada, una història basada en un fet real que l’autor porta a la ficció.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - David Taranilla

El balaguerí David Taranilla Garcia va publicar, el passat mes d’ocubre, l’assaig Tecgnosis: de sapiens a la singularidad, editat per Viejo Topo.
Aquesta investigació sociològica, que ha rebut el Premi Ángel Rozas, defensa el concepte de tecgnosis com a nova visió de transmissió cultural i com determinats factors culturals han influenciat en la creació de coneixement i quina influència han tingut sobre altres fenòmens socials.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Laura Alòs

La jove balaguerina Laura Alòs ha publicat el llibre Quan et miro als ulls, un relat que neix a partir del seu treball de recerca i que narra les vivències de les dones de la seva família.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - David Marin

El balaguerí d’adopció David Marín ha publicat, aquest Sant Jordi, un relat titulat “El jutge” que es pot trobar dins el recull Delinqüents editat per Llibres del Delicte.
En aquest relat, ambientat a Balaguer, els lectors es retrobaran amb el sergent Rull. Intriga i misteri assegurats, tal i com, ens explica el seu autor.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Francesc Guillaumet

El periodista balaguerí Francesc Guillaumet acaba de publicar el llibre L’ull del Montsec que explica la història de com es va gestar el Centre d’Observació de l’Univers d’Àger.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Magda Gregori

Enguany la periodista, escriptora i politòloga noguerenca Magda Gregori ha publicat el llibre Salut: la vida amb elles, un recull de tretze relats sobre professionals sanitàries.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Sheila Queralt

La balaguerina Sheila Queralt, doctora en ciències del llenguatge i pèrit judicial en lingüística forense, acaba de publicar el seu darrer llibre titulat Atrapados por la lengua: 50 casos resueltos por la lingüística forense. Publicat per l’editorial Larousse, aquest manual ens apropa, de manera divulgativa, una disciplina poc coneguda, la lingüística forense.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Bonaventura Baró i Teresa Xipell

Teresa Xipell Escales va néixer l’any 1931 i ha estat mestra a Balaguer durant quaranta-cinc anys. Al llarg d’aquest temps ha atresorat una gran quantitat de vivències i, algunes d’elles les ha plasmat al llibre que acaba de publicar, titulat Contes i poemes.

Però la Teresa no és l’única escriptora de la família. El seu fill el Bonaventura Baró Xipell també acaba de publicar un llibre, i també l’hem convidat perquè ens faci la presentació de Petits contes per a gent gran.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Edgar Cotes

L’escriptor, traductor i corrector balaguerí Edgar Cotes Argelich acaba de publicar Cor de gel, una novel•la de gènere fantàstic que ha estat editada per Edicions SECC.

Sant Jordi a Ràdio Balaguer - Àlvar Llovet

El periodista balaguerí Àlvar Llobet ha editat i prologat el llibre Picar Pedra: 50 reflexions republicanes sense jugades mestres.
Segons Llobet aquest llibre és “una conversació serena sobre el procés d’independència de Catalunya”.


>> Programes anteriors a la ràdio a la carta <<


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt