Dimarts 28 de Marš
del 2017
Sˇn les: 03:14


logo

Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook

PÓgina a Twitter

PÓgina a Google Plus

Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


 

La cuina al dia

Programa dedicat a la cuina, amb receptes i consells, a més de consultes culinàries dels oients per correu electrònic i en directe per telèfon.

Emissió: dijous a les 9 del matí.

Direcció: Josep Maria Morell.

>> Escoltar a la ràdio a la carta <<

 

Imatges del programa especial del 14 de març del 2013.

Galeria d'imatges:Veure la galeria a Google Plus.

Josep Maria Morell.
 
Va néixer l'any 1944 a Alfarràs, el Segrià, Lleida i des dels tretze anys he viscut al món de la restauració gastronòmica. 
 
Durant 26 anys va ser el propietari, juntament amb la seva esposa Magda del restaurant Cal Morell de Balaguer, que va tancar les portes el dia 9 de desembre de l'any 2007.
 
En la actualitat dedica el seu temps a xerrades dels moments actuals de la cuina catalana, col·loquis vers la cuina d’abans i ara, conferències, organització de cursets de cuina, organització de jurats de cuina...
 
També porta a terme assessorament sobre manifestacions gastronòmiques de qualsevol índole i col·laboracions setmanals en programes de ràdio i televisió. 
 
A més és autor de 12 llibres de cuina, un d’aquests “Els fogons de Lleida”, el receptari de cuina catalana més venut a Catalunya. 
 
Morell també ha estat guardonat amb nombrosos premis i distincions.
 

 

El darrer programa:


Galeria d'imatges

Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programa Fotos del programaLlic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)