Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram

El mÚs vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>Ajuntament de BalaguerPROGRAMES
5 minuts amb l'art

Espai de 5 minuts dedicat a la literatura i la música, amb la lectura de fragments literaris i l'audició d'una peça musical.
Actualitat plural

Programa dedicat a repassar la actualitat de Balaguer amb el diferents grups polítics presents a l'ajuntament de Balaguer.
Agrografia

Programa on es parla del present i el futur del sector agrícola i ramader. L'actualitat del sector agroalimentari i del món rural, amb notícies i entrevistes.
Amb ce trencada

Programa dedicat a la llengua catalana on es parla de lèxic, de llibres, de refranys i frases fetes...
Camins del pla i la muntanya

L'espai del Centre Excursionista de Balaguer, amb informacions d'interès del món excursionista en general.
Directe a la Paeria

Programa dedicat a l'actualitat de la ciutat així com als diferents projectes de la Paeria. Compta amb la presència als estudis del paer en cap i la participació dels oients a través de la línia telefònica.
Fent ruta

Un programa per descobrir l'oferta turística de les terres de Lleida i els Pinineus, amb entrevistes, recomanacions i agendes turístiques.
Freqüència social

Espai per donar a conèixer com funcionen els serveis socials de la comarca, quines ajudes i prestacions hi ha, qui les pot demanar, etc.
La cuina al dia

Programa dedicat a la cuina, amb receptes i consells, a més de consultes culinàries dels oients per correu electrònic i en directe per telèfon.
La Noguera de prop

Un espai de conversa amb els diferents alcaldes de la comarca per conèixer de més a prop cadascun dels municipis que conformen la Noguera.
La ràdio a l'escola

Un programa per apropar la ràdio a les escoles. L'espai compta amb la participació dels professors i dels alumnes, que són els encarregats de dur davant dels micròfons les propostes de cada escola.
Maracanà

Programa dedicat al Club de Futbol Balaguer, amb resum dels partits, opinions, entrevistes i concursos. Inclou a més l'espai "Territori Blau Grana" amb comentaris de l'actualitat del FC Barcelona.
Més enllà del nas

Espai dedicat al difondre l'activitat associativa i de les entitats de la ciutat, amb un tema social principal per programa, del qual es fa tertúlia, s'escolta l'opinió del carrer, i es recomanen recursos a la xarxa.
Nit dance

El programa de Ràdio Balaguer que cada divendres i dissabte nit, us acosta les darreres novetats dins del món de la música dance i house.
Opinions compartides

A Opinions compartides es parla de Balaguer i de la seva gent, a través de tertúlies i entrevistes, amb informacions variades del passat, del present i del futur, tot embolcallat amb la música més actual.

Òpera de la A a la Z

Un programa amb la voluntat d'endinsar-nos en el món de l'òpera, amb la introducció i audició de fragments d'aquest gènere musical.
Pensa amb el CAP

Un programa mensual dedicat al món de la salut, que informa de les diferents campanyes, programes i activitats del CAP de Balaguer i del departament de Salut de la Generalitat.
Què fem

Un espai per parlar de les activitats més destacades que es duran a terme a la nostra ciutat i comarca els propers dies. Inclou entrevistes i agenda d'actes.
Ràdio Balaguer punt cat

Programa dedicat al mon de la informàtica, amb novetats, consultes dels oients i altres continguts relacionats amb la informàtica i internet.
Tertúlia 21

Tertúlia 21 és un espai on s’analitza l’actualitat de Balaguer, de la comarca, del país i del món.
Va de llibres

Programa dedicat a la lectura i que fa un repàs a les darreres novetats literàries, així com recomanacions de lectures per diferents edats.
 
Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt