Divendres 22 de Marš
del 2019



Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram












Ajuntament de Balaguer



Notícies locals

02-12-2016

Els Caps de Balaguer, Artesa de Segre ,Ponts i els Mossos dĺEscuadra, adverteixen de la nova estafa, que suplanta professionals dels CAPS per accedir al domicili dels pacients i vendre productes.

Els CAPS de Balaguer, Artesa de segre, Ponts i els Mossos d’Esquadra adverteixen als ciutadans que els darrers mesos s’han detectat empreses que suplanten la identitat dels CAPS, per accedir al domicili dels pacients i amb la intenció d’oferir diversos productes.
 
Aquestes empreses obtenen les dades dels pacients de forma fraudulenta i en diverses ocasions els pacients reben una trucada telefònica en nom del CAP de Balaguer, d'Artesa de Segre o de Ponts o del Departament de Salut per tal de concretar visita al domicili o fent enquestes de salut. Posteriorment es concerta una cita al domicili on s’ofereix als usuaris revisar la seva salut de forma gratuïta sense sortir de casa, i un cop allí els venen productes diferents (matalassos, màquines anti-dolor...)
 
Es dona el cas d’una dona d’avançada edat i malalta d’Alzheimer que va arribar a pagar fins a 6.000 euros per un matalàs.
 
Des de les diferents ABS adverteixen que els Caps, si realitzen enquestes, són sempre telefòniques; i si es va al domicili, ho fan el metge i/o la infermera assignats i que en cas de dubte es prega que es truqui al CAP o als Mossos.
 





Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt