Web en reformes

Diumenge 21 de Gener
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-07-2017

L'Ajuntament de Balaguer posa en marxa una nova iniciativa per tal de fomentar la relació entre l’administració local i el teixit comercial de la ciutat. Es tracta d’un cafè tertúlia amb els comerciants que es farà el segon dimarts de cada mes excepte a l

Foto de la tertúlia

Les regidories de promoció econòmica, i d’empresa de l’Ajuntament de Balaguer han posat en marxa aquesta setmana una nova iniciativa per tal de fomentar la relació entre l’administració local i el teixit comercial de la ciutat.

Es tracta d’un cafè tertúlia amb els comerciants que se celebrarà el segon dimarts de cada mes, excepte a l’agost. L’objectiu d’aquestes trobades és obrir una via de comunicació més informal i periòdica entre el consistori i el sector per tractar possibles iniciatives, actuacions, preocupacions i totes aquelles propostes de futur que puguin sorgir entre els empresaris i comerciants.

Ester Guarné és la regidora d’Empresa.

Àudio 

La idea del cafè tertúlia és que en les trobades hi participin representants de cada sector i també de les diferents zones comercials de la ciutat per tal de tenir la màxima representació de tots els establiments. El cafè tertúlia es farà en diferents establiments de restauració de la ciutat. El proper tindrà lloc el 12 de setembre.

Àudio 

Segons la mateixa Ester Guarné, la iniciativa ha estat molt ben acollida pel sector, que en la primera trobada d’aquest dimarts va fer valoració de l’Open Night i de la Transsegre.

Àudio 

Els programes en qüestió són el Reempresa, amb el qual col·labora el Consell Comarcal de la Noguera, i el programa Barris Antics al qual participa l’ajuntament de Balaguer. 

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=6203


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt