Web en reformes

Diumenge 21 de Gener
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-07-2017

'Montserrat Roig - Paraules d'Avui', tercer concert del Juliol de M˙sica i Poesia.

foto del recital

El Monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses va acollir ahir l'espectacle Montserrat Roig-Paraules d’Avui. Es tracta d'una selecció d’alguns dels articles recollits a “Un pensament de sal, un pessic de pebre. Dietari obert 19901991”, que agrupa la majoria d’articles que Roig va escriure al diari Avui fins pocs dies abans de morir. Temes recurrents com el feminisme, la justícia social, la lluita contra l’oblit, la discriminació racial, la llengua, la pau... van ser presents al llarg d’aquest monòleg que en realitat és un diàleg, perquè les paraules de Montserrat Roig interpel·len el públic, el lector. 

La vivesa en la dicció i moviment de Mariona Casanovas, acompanyada per la guitarra d’Emili Cuenca, van fer gaudir i descobrir a l'espectador el pensament de Montserrat Roig que a través dels seus articles i la seva estructura narrativa mostrava reflexions i imatges, a vegades poemàtiques, que l'ajudaven a bastir el discurs.   

El monòleg  "Montserrat Roig-Paraules d'Avui" està dirigit Per Maria Manau i Frederic Roda i després de 10 anys girant en petit format, ara des de la direcció, es contempla una gran gira per tot Catalunya.  

El cicle del Juliol de Música i Poesia es tancarà el pròxim 23 de Juliol al Monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses amb un homenatge a Astor Piazzolla, un dels grans músics del segle XX. que va popularitzar el tango contemporani al món sencer, influït per altres llenguatges musicals, especialment per la música clàssica i el jazz. El concert anirà a càrrec del quintet Vibratango.   


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt