Web en reformes

Diumenge 21 de Gener
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-07-2017

Una quinzena de persones aprenen a Balaguer com fer un bon tas d'olis. La jornada s'ha fet aquest matÝ al Consell Comarcal de la Noguera.

Cata d'olis. - Foto: Consell Comarcal de La Noguera

Una quinzena de persones de la  Noguera, el Pla d’Urgell i el Baix Camp han après aquest matí a Balaguer com fer un bon tas d’olis. 

Un dels reptes del sector productor de l’oli és, probablement, fer arribar el seu producte directament al consumidor i donar-li valor afegit com a producte de proximitat. Un bon canal per aconseguir-ho, és des de les mateixes empreses productores o bé a través del sector de la restauració. En aquest sentit, és important que tots els molins d’oli sàpiguen explicar el seu oli, fer-ne tastos i desenvolupar maridatges amb altres productes, com a estratègia per donar a conèixer el seu producte 

La jornada d’avui ha comptat amb la participació de del Sr. Josep Maria Audí, professor de l’Escola Agrària de Les Borges Blanques del DARP i de membres de l’Associació de Molins d’Oli de la Noguera. 

La jornada, organitzada pel departament d’Agricultura i el Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segria Nord, s’ha fet aquest matí al Consell Comarcal de la Noguera. 


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt