Web en reformes

Dimarts 17 de Juliol
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-01-2018

La grip fa augmentar una mitjana del 60 % les visites diÓries al servei d┤urgŔncies del CAP de Balaguer. Els dies festius de Nadal sĺhan arribat a atendre 170 pacients quan l┤habitual sˇn entre 100 i 120.

Cap de Balaguer

Fa uns dies els explicàvem que la grip ha entrat en fase epidèmica a Lleida i a la resta de Catalunya, i ho ha fet arribant a una taxa d’incidència de 248,5 casos per 100.000 habitants, quan la barrera epidèmica se situa en 109 casos, segons recull el Pla d’informació de les infeccions respiratòries agudes a Catalunya (Pidirac).

Avui els donem dades pel que fa a la incidència de la grip a Balaguer.

La grip ha fet augmentar les visites diàries al servei d’urgències del CAP de Balaguer un 60 % de mitjana aquests darrers dies. Els dies festius de Nadal, per exemple, s’ha arribat a atendre fins a 170 pacients en un dia quan l’habitual són entre 100 o 120.

Així ho ha explicat a Ràdio Balaguer la directora d’Atenció Primària, la doctora Núria Nadal, que, tot i això, també ha assenyalat que a dia d’avui l’afectació és similar a la de l’any passat en les mateixes dates.

àudio

La grip pot afectar tothom, però les persones més vulnerables són els nens i en especial les persones grans amb patologies cròniques.

àudio

La doctora Nadal també ens ha parlat d’algunes de les mesures de prevenció que podem adoptar per evitar el contagi i, en conseqüència, la propagació de la grip, la més importants de les quals és la vacunació.

àudio

A Catalunya, durant els últims dies s’han triplicat els casos de grip  tot i que segons assenyala el Pidirac, el Pla d'informació de les infeccions respiratòries agudes a Catalunya, i també apuntava la doctora Nadal, l’activitat gripal presenta un nivell que es correspon amb l’activitat epidèmica creixent d’una temporada gripal habitual. 


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt