Dimarts 10 de Desembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-02-2019

PÓmies reitera que no hi ha fonament per acusar-lo

El Teatre Municipal de Balaguer es va omplir ahir diumenge en l'acte de suport a la Dolça Revolució i Josep Pàmies i en favor de la llibertat d'expressió,  un acte en què van intervenir el propi Pàmies, juntament amb  Teresa Forcades, doctora en salut pública, Pep Riera, pagès del Maresme, i Martí Boada, doctor en ciències ambientals.
 
Durant l'acte, Forcades, va parlar sobre la recerca científica de l'MMS i va explicar  al públic assistent alguns dels estudis sobre el clorit de sodi que es fan en universitats americanes. Forcades va dir que l'MMS està sent titllat de "verí i lleixiu" quan hi ha estudis "suficients" per contrarestar "l'atac directe" que "deslegitima" la defensa del producte que fan pagesos com Josep Pàmies. 
 
Josep Pàmies, per la seva banda, va negar que hi hagi cap fonament per acusar-lo "d'estafador" per la defensa de l'MMS per tractar l'autisme i va reafirmar la intenció de no pagar la multa de 600.000 euros que li ha imposat el Departament de Salut per "fer promoció i publicitat'' d'un producte no autoritzat. Va dir que es defensaran de les multes i que presentaran querelles i va explicar que arran d'haver presentat ja al•legacions "hi hagut problemes a la conselleria". Segons va afirmar, els consta que han destituït a la persona que els va imposar la multa" per no saber com respondre a les seves al•legacions. També va avançar que han demanat una trobada amb la consellera de Salut però encara no han rebut resposta.
 
A més, el pagès i divulgador balaguerí va explicar que han tancat la seva pàgina de Facebook "amb 330.000 seguidors" i que "s'han quedat tots els continguts". 
 
En aquest sentit també va afegir que els fons recaptats de l'entrada a actes com el d'aquest diumenge serviran per tenir "eines jurídiques" per "contraatacar" a tota la gent que està fent "molt mal" a la llibertat d'expressió i d'opinió.
 
L'acte d'ahir també va comptar amb diverses actuacions musicals, les de
Sílvia Tomàs, Juanito Piquete, Sisu Coromina, Dos, tres o més i la de Lídia Pujol, que va cloure la jornada.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt