Dimecres 19 de Juny
del 2019



Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram












Ajuntament de Balaguer



Notícies locals

11-02-2019

Comencen els treballs d'urbanitzaciˇ del carrer de Santa Maria, en el tram comprŔs entre el carrer de la Botera i el carrer dels Aršos. Avui s'han fet les primeres actuacions prŔvies a l'excavaciˇ i obertura del carrer.

Aquest dilluns han començat els treballs d'urbanització del carrer de Santa Maria, en el tram comprès entre el carrer de la Botera i el carrer dels Arços. 
 
L'empresa Inmobles Shopping 2016 SL  ha començat a fer les primeres actuacions prèvies a l'excavació i obertura del carrer com, per exemple, habilitar el subministrament d'aigua per superfície. Així ho ha explicat l'alcalde, Jordi Ignasi Vidal, a Ràdio Balaguer. Segons Vidal a primera hora del matí encara no s'havia tallat la via al trànsit rodat però es farà en les properes hores.
 
Àudio....
 
Les obres en aquesta via permetran renovar el paviment i tots els serveis, xarxa d'aigua i clavegueram.
 
Àudio.....
 
Amb aquesta millora, Vidal diu que estaran arreglades les principals vies del centre històric. Tot i això, ja ha avançat que estan treballant per poder actuar en els carrers la Creu i  Muralla on l'actual equip de govern vol continuar fent  les connexions d'aigües  pluvials cap a la part alta de la ciutat. 
 
Àudio.....
 
Les obres al carrer Santa Maria, amb un pressupost de 150.000 euros, provocarà també que s'hagin de traslladar els contenidors d'escombraries que habitualment es troben en aquesta via. Així doncs, es farà un reforç, ampliant el nombre de contenidors existents a la cruïlla entre els carrers Sant Joan i Santa Anna, i s'ubicaran també contenidors prop de la zona de la creu de terme existent entre el carrer Santa Maria i el carrer d'accés a l'església de Santa Maria. 
 





Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt