Diumenge 20 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-04-2019

Balaguer acollirà la 13 ª Jornada de la Mel el proper 27 d'abril en el marc de Fira Q. S'hi preveu l'assistència de més d'un centenar de persones interessades en temes apícoles de plena actualitat

Balaguer acollirà la 13 ª Jornada de la Mel el proper 27 d'abril en el marc de Fira Q. Aquesta és una jornada que, segons l'alcalde, Jordi Ignasi Vidal, té un gran valor i és una de les més seguides aquí al territori. A més, comptarà amb el 12è concurs "Reina de mels". 
 
Àudio.....
 
La jornada d'enguany, organitzada pel Departament d'Agricultura amb la col•laboració de l'Associació d'Apicultors Lleidatans, tractarà temes de plena actualitat interessants pel sector com ara la qualitat de les mels catalanes, la sanitat apícola, la flora apícola catalana i la situació de la Vespa velutina a Catalunya.
 
Ho explica tot seguit la cap de l'oficina del Departament d'Agricultura a la Noguera, Rosa Maria Armengol, que també destaca el prestigi dels diferents ponents que hi assistiran.
 
Àudio........
 
La mateixa Rosa Maria Armengol detalla quines són les bases del concurs "Reina de mels", entre les quals destaca, per exemple, que s'han de presentar dos pots de mel, sense cap tipus d'etiquetatge. Les varietat que hi poden participar són les de romer, alta muntanya i mil flors.
 
Àudio.......
 
La jornada de la mel tindrà lloc a la sala de conferències del pavelló firal des de les 9.30 h a les 14.15 h.
 
La jornada és gratuïta i els interessats s'hi poden inscriure a través de l’Oficina Comarcal de la Noguera abans del 26 d’abril al telèfon 973 443 603 o enviar un correu a l'adreça joan.ortiz@gencat.cat.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt