Dilluns 27 de Maig
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-04-2019

El Centre d'Interpretació de l'Or del Segre, organitza aquest dimarts i dijous l'activitat "Les pedres secretes del Segre", una activitat dinamitzada per conèixer els minerals que podem trobar als voltants del Segre.

El Centre d'Interpretació de l'Or del Segre organitza avui i dijous l'activitat "Les pedres secretes del Segre", una activitat dinamitzada per conèixer els minerals que podem trobar als voltants del Segre
 
L’activitat, que es fa a les 11 del matí i a les 5 de la tarda, és gratuïta i està adreçada a nens i nenes de 5 a 9 anys. 
 
També des de demà i fins diumenge el Centre d’Interpretació de l’Or del Segre de Balaguer organitza novament durant la Setmana Santa l’activitat “Recerca d’Or en família”.
 
L’activitat, que té una durada aproximada d’una hora, consta d’una visita guiada per l’espai expositiu, per conèixer la història de l'explotació de l'or al riu Segre, seguit d’un taller de recerca artesanal d'aquest preuat metall a la zona dels safareigs. 
 
Les visites s’adrecen a tot tipus de públic i no necessiten reserva prèvia.
 
Per a més informació sobre aquestes activitats cal adreçar-se al telèfon 973448668, al correu electrònic ordelsegre@balaguer.cat o consultar el web www.museucn.com   
 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt