Diumenge 20 d'Octubre
del 2019



Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram







Jornada tŔcnica
'L'alimentaciˇ i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.






Ajuntament de Balaguer



Notícies locals

12-06-2019

Balaguer remodelarÓ la piscina coberta mentre es treballa en la possibilitat de fer-ne una de nova. La seva execuciˇ la decidirÓ la ciutadania en una consulta popular on es podran prioritzar altres projectes

L'ajuntament de Balaguer remodelarà properament la piscina coberta per oferir un servei de qualitat amb les màximes garanties d'ús i comoditat. 
 
L’equipament no reuneix actualment les condicions més òptimes, ja sigui per l’amortització diària, per la capacitat que té d’adaptar-se amb la seva coberta telescòpica a la temporada d’hivern i la d’estiu, per la manca de manteniment específic així com per la seva antiguitat (octubre del 2000). 
 
Segons l'alcalde en funcions, Jordi Ignasi Vidal, l'objectiu és allargar la vida útil de la piscina mentre des del consistori ja treballen en la possibilitat de fer-ne una de nova.
 
Àudio........
 
En total s'invertiran ara uns 49.000 euros en diferents actuacions, sobretot a la coberta. 14.000 es gastaran en elements mecànics i 35.000 en la renovació de tots els policarbonats. D'aquests darrers, una part els abonarà la companyia d'assegurances pels desperfectes i danys ocasionats per la pedregada que hi va haver el maig de l'any passat.
 
Àudio......
 
Mentre es fan aquestes obres de millora, i tal com apuntava l'alcalde anteriorment, l'ajuntament, amb l'assessorament del Consell General de l'Esport, està treballant ja en la idea de fer una nova piscina. Però aquest no és l'únic projecte amb el qual es treballa. N'hi ha d'altres com, per exemple, una pista d'atletisme o el condicionament de l'antic Cine Condal. Segons l'alcalde, totes elles iniciatives que, un cop estiguin fets tots els projectes i s'hagin realitzat totes les modificacions i passos administratius necessaris, es portaran a consulta. Es farà una consulta ciutadana perquè la població de Balaguer decideixi quina ha de ser la primera a executar-se.
 
 
Àudio......
 
Les pròximes obres a la piscina coberta tindran una afectació mínima per als usuaris i usos habituals de la instal•lació per la present temporada de la piscina coberta que, tot i això, finalitzarà una setmana abans del previst, el dissabte 15 de juny serà el darrer dia de la present temporada 2018/2019, per tal d’actuar en el sistema mecànic de la coberta telescòpica i garantir la seva obertura de cara la temporada d’estiu. Als usuaris amb abonament mensual en bany lliure i activitats aquàtiques se’ls aplicarà un descompte del 50% en la quota mensual del mes de juny. Als abonats anuals se’ls compensarà amb un abonament d’entrades per la temporada d’estiu 2019. Aquesta s’iniciarà, com de costum, la vigília de Sant Joan, el 23 de juny però es tancarà la instal•lació el diumenge 18 d’agost per tal de poder cobrir els treballs necessaris de substitució de lames de metacrilat que siguin precises de substituir en la coberta retràctil de la piscina. 
 
Pel que fa la nova temporada de la piscina coberta 2019/2020, s'iniciarà una setmana més tard de l’habitual, el dilluns 16 de setembre. És la data prevista de reobertura de l’equipament per tal de poder seguir donant servei als més de 400 usuaris diaris que fan ús de l’equipament. 
 
 
Àudios a ràdio a la carta, Informatius





Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt