Dimecres 05 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-07-2019

Junts per Balaguer estén la mà al govern per consensuar projectes de ciutat però també diu que seran crítics quan calgui. La formació reitera també les crítiques a l'increment de la massa salarial de l'equip de govern

El grup de Junts per Balaguer a l'ajuntament estén la mà a l'equip de govern d'ERC per consensuar projectes de ciutat però també diu que seran crítics quan creguin que les coses no es fan bé. 
 
Són declaracions del regidor Guifré Ricart aquest matí en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer.
 
Àudio.....
 
Alguns d'aquests temes importants per Balaguer són, segons Ricart, el Xalet Gramunt, el projecte de tramviarització del tren de la Pobla, el POUM o un Pla Director per al centre històric.
 
Àudio......
 
Ricart, d'altra banda, ha reiterat les crítiques a l'increment de la massa salarial de l'equip de govern, que puja un 26,5 % respecte a l'anterior mandat i ha qualificat alguns dels sous del regidors d'excessius.
 
Àudio.....
 
Entre altres coses, Ricart també considera que Balaguer hauria hagut de tenir representació a la Diputació de Lleida, primer perquè és una administració on es gestionen molts recursos que repercuteixen en el territori i també per descarregar les arques municipals.
 
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt