Dilluns 28 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

08-11-2019

Aquest divendres, en acabar el pregó de la Festa Major de Balaguer, s'han entregat a la mateixa sala d'actes de la Paeria i seguint la línia dels últims anys, els guardons de la 8a edició dels premis Ziryab.

 
Balaguer convoca anualment el premis Ziryab de creació musical i literària per  incentivar la producció artística i ampliar el repertori de relats breus i composicions per a conjunts instrumentals infantils. 
 
Pel que fa als relats, enguany s'han presentat als premis un total de 25 obres, més que l'any passat, obres que han de servir per ampliar el repertori de llegendes ambientades a Balaguer i de composicions musicals per tal de poder-les llegir i interpretar durant la Nit de Llegendes que se celebra a finals de juny.
 
Pel que fa a la categoria de relats s'ha entregat el primer premi de 600 euros a Joan.V Sampedro Cortés amb l'obra, Mohammad i el llop. I un accèssit dotat amb 200 euros per a Martí Jarenño Andreu. amb l'obra Breu història dén Biker Dad.
 
En el cas de les composicions musicals s'han presentat un total de 7 treballs, una xifra no molt elevada, però majoritàriament provinents de compositors joves. 
 
El primer premi ha estat ex aequo, és a dir, que compartiran el premi, de 1.000 euros, Joan Momné Bonillo amb l’obra Un dia al cau dels llops i Martí Delgado Pont amb l'obra Suite de llops. També hi ha hagut un accèssit sense dotació econòmica per a Ignació Javier de Olazabal amb l'obra Suite 'Licaón'. 
 
Un cop entregats els guardons, s'ha ofert, com sempre, l'actuació dels alumnes de l'Escola Municipal de Música.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt