Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-02-2020

Educació estudia no tancar l'Àngel Guimerà si hi ha una reducció de l'absentisme. Des de la Plataforma en defensa de l'escola, però, diuen que és la conselleria qui ha de buscar solucions per acabar amb el problema de segregació

Reduir l'absentisme escolar amb una major implicació de les famílies és una de les mesures que l'AMPA del col•legi Àngel Guimerà proposa al Departament d'Educació per evitar el tancament progressiu del centre. Si la proposta és viable la conselleria podria plantejar-se el no tancament. És una decisió que a dia d'avui encara no confirmen des de la Plataforma en Defensa de l'escola Àngel Guimerà tot i que apunten que la darrera setmana hi ha hagut un canvi en el discurs tant del Departament com de la Paeria.
 
Ho ha explicat avui a Ràdio Balaguer, Agustí Liñan, membre de la Plataforma.
 
Tall de veu…..
 
En aquest sentit, Liñan assegura que, a banda de les propostes que pugui fer l'AMPA al Departament d'Educació, és aquest qui ha de buscar una solució per acabar amb el problema de segregació que pateix actualment el col•legi Àngel Guimerà. Segons Agustí Liñan, la conselleria està tirant pilotes fora i eludint les seves responsabilitats.
 
Tall de veu……
 
Des de la Plataforma asseguren també que durant els últims anys no s'ha fet una intervenció planificada i clara per part del Departament per evitar que l'Àngel Guimerà sigui una escola d'alta complexitat.
 
Tall de veu......
 
Des de la conselleria recentment han negat aquest fet i han assegurat que fa anys que s'estan fent esforços per solucionar la problemàtica.
 
Fins que la Plataforma no tingui constància que Educació no tancarà el centre no es descarten noves mobilitzacions. Per la setmana que, d'altra banda, hi ha prevista una nova reunió, com la que es va fer aquest dijous entre l'AMPA i les famílies, i es continuarà també amb la recollida de signatures. Actualment, l'AMPA ja compta amb més de 500 adhesions.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt