Diumenge 27 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-02-2020

Els grups municipals de Junts per Balaguer, el PSC, la CUP i Balaguer Ara Sí manifesten a través d'un comunicat conjunt la seva postura contrària a la decisió unilateral del tancament de l'escola pública Angel Guimerà.

Els grups municipals de Junts per Balaguer, el PSC, la CUP i Balaguer Ara Sí han manifestat a través d'un comunicat conjunt la seva postura contrària a la decisió unilateral del tancament de l'escola pública Àngel Guimerà. 
 
Denuncien la manca de transparència i l'opacitat per part de l'alcalde i del seu equip de govern així com del Departament d'Ensenyament respecte a aquesta decisió i exigeixen que la Conselleria obri la corresponent preinscripció per a la línia de P3 pel pròxim curs 2020-2021.
 
Tanmateix, demanen al Departament d'Ensenyament que es comprometi a dissenyar un nou pla educatiu i que es treballi i consensuï amb els
diferents col•lectius educatius, actors socials. L'AMPA i l'equip educatiu del centre.
 
En el mateix comunicat, rebutgen la posició de la Paeria de Balaguer de responsabilitzar l'AMPA de l'escola de dissenyar un nou projecte educatiu. Aquesta tasca, diuen, és clarament fora de la seva competència i correspon als tècnics d'Ensenyament.
 
Els grups municipals acaben donant total suport a les accions i mobilitzacions que l'AMPA consideri oportunes.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt