Divendres 14 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

04-07-2020

Òmnium suspèn el festival 'Cultura al carrer', que s'havia de celebrar aquest dissabte a Balaguer. La decisió s'ha pres a causa del confinament de la comarca del Segrià, donat que molts dels voluntaris són d'aquesta comarca. 

Òmnium suspèn el festival 'Cultura al carrer', que s'havia de celebrar aquest dissabte 4 de juliol a Balaguer. La decisió s'ha pres a causa del confinament de la comarca del Segrià, donat que molts dels voluntaris d'Òmnium que havien de portar l'organització de l'acte són d'aquesta comarca.

Des de l'entitat no descarten buscar una nova data aquest estiu per dur a terme. 

Les actuacions previstes eren diverses, des de les 7 de la tarda a la plaça Mercadal amb jocs de fusta per a infants de 10 a 14 anys. A les 8 del vespre s'havia de fer un espectacle familiar amb la companyia de teatre Campi qui pugui, i el festival acabava amb el concert del grup Hao Band a les 9 del vespre.

Comunicat d'Òmnium:

Davant situació actual de l'emergència sanitària i la declaració del confinament de la comarcal del Segrià, i per tal d'assegurar la màxima protecció sanitaria de dutadania i personal, Omnium Lleida-Ponent conjuntament amb l'Ajuntament de Balaguer ha reddit ajornat el festival Cultural al carrer previst per avul dissabte 4 de juliol.

Mantenim el compromis amb la cultura com a eina de construcció social i refermem el compromis de realització del festival tan aviat com les condicions sanitaries ho permetin.

El confinament del Segrià afecta a determinats participants del festival, cosa que ens fa haver de prendre aquesta decisió amb el compromis comunitari de tenir cura del conjunt de la

societat.

Agraim als artistes i companyies que ens havien d'acompanyar en aquest tornada al carrer, i ens comprometem a mantenir i celebrar el festival al més aviat possible. També volem agrair a totes les persones que ens volien acompanyar i els hi demanem que mantinguin aquest compromis amb la cultura i amb el conjunt de la societat.

Per acabar també volem agrair l'Ajuntament de Balaguer per l'acompanyament en la iniciativa,

A Omnium creiem en un funció de transformació social de la cultura i per això, per aquest compromis comunitari ens comprometem a continuar programant cultura,

Hi tornarem, ho tornarem a fer il

Lleida, 4 de juliol de 2020


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt