Dissabte 19 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-09-2020

L'Aula Municipal de Dansa 'La Xemeneia' de Balaguer ha iniciat aquest dilluns un nou curs amb il·lusió, establint els protocols i adaptant les classes a la situació actual

La Xemeneia - Espai de Dansa Moviment i Creació ha iniciat aquest dilluns un nou curs que des de l'escola es pretén seguir amb tranquil•litat, però també amb molta il•lusió i empenta perquè es vol tirar endavant el projecte de la dansa, tot i les circumstàncies actuals. 

Aquest any La Xemeneia de Balaguer prepara 'Mirta, el musical', un projecte que neix de la necessitat i les inquietuds que l'alumnat ha fet arribar a l'escola. Amb la participació de totes les ballarines de les diferents modalitats de dansa es pretén donar a conèixer el teatre musical.

Per aquest nou curs l'escola ha tornat a oferir les mateixes disciplines que en el curs anterior, amb unes classes que s'efectuen presencialment a les seves instal3laciosn, ubicades al pavelló Inpacsa. Des de la mateixa escola s'ha comunicat que cas de rebrot de covid-19 s'oferiran classes grupals en format virtual.

Pel que fa als protocols de seguretat que se seguiran durant el curs és necessari l'ús de la mascareta, hi ha una higiene i desinfecció diària, es garanteix els 4 metres quadrats per cada alumne i es ventilen els espais entre classes. A més, l'escola compta amb unes sales d'assaig grans que els permeten tenir fins a 18 alumnes a la classe.
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt