Dilluns 01 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

23-10-2014

El Balaguer Villart Logístic de tennis taula inicia aquest cap de setmana, amb molta il·lusió, l'aventura de competir a nivell internacional a la ETTU Cup, amb els millors equips d'Europa.

El Balaguer Villart Logístic de tennis taula inicia aquest cap de setmana, amb molta il·lusió, l’aventura de competir a nivell internacional a la ETTU Cup, amb els millors equips d’Europa. 

Atesa la puntuació internacional de les seves jugadores (amb 5.438 punts), l’equip està exempt de disputar les dues primeres rondes i entrarà directament a vuitens de final. Això vol dir que el Balaguer està considerat internacionalment ja, ara per ara, entre els 16 millors equips d’Europa. 

El proper dissabte, 25 d’octubre, les balaguerines s’enfrontaran, en partit únic i eliminatori, al TMK Tagmet de Rússia (amb 5.7738 punts), a la seva pista de la ciutat de Taganrog. 

L’equip viatjarà de Barcelona a Moscou la nit del 23 al 24, allí faran una escala d’unes tres hores per agafar un altre avió fins a Rostov-na-donu, d’on aniran en cotxe fins la localitat de Taganrog, una població d’uns 280.000 habitants, prop de la desembocadura del riu Don al mar d’Azov, a uns 50 kilòmetres de la frontera russa amb Ukraina. 

Les jugadores que viatjaran a Rússia en aquesta estrena a la ETTU Cup seran Tingting Wang, Yan Lan Li, Anna Biscarri i Loredana Dorca, acompanyades Joan Cussó i Qui Li, com a delegat i entrenador, respectivament, per tal de fer banda a les jugadores. 

L’equip vencedor d’aquesta eliminatòria passarà a quarts de final, que en aquest cas es celebraria a doble encontre d’anada i tornada, i s’hauria d’enfrontar al guanyador de l’enfrontament entre un dels equips més potents d’Europa, el segon classificat en el rànquing, el TTC Carinthiawinds Villacher d’Austria, i l’equip holandés del Dozy Den Helder Noordkop. 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt