Dissabte 06 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

24-10-2014

El Balaguer Villart Logístic de tennis taula inicia aquest cap de setmana, amb molta il·lusió, l'aventura de competir a nivell internacional a la ETTU Cup, amb els millors equips d'Europa.

El Balaguer Villart Logístic de tennis taula inicia aquest cap de setmana, amb molta il·lusió, l’aventura de competir a nivell internacional a la ETTU Cup, amb els millors equips d’Europa. 

Atesa la puntuació internacional de les seves jugadores (amb 5.438 punts), l’equip està exempt de disputar les dues primeres rondes i entrarà directament a vuitens de final. Això vol dir que el Balaguer està considerat internacionalment ja, ara per ara, entre els 16 millors equips d’Europa. 

Demà dissabte les balaguerines s’enfrontaran, en partit únic i eliminatori, al TMK Tagmet de Rússia (amb 5.7738 punts), a la seva pista de la ciutat de Taganrog. 

Les jugadores que han viatjat aquesta matinada a Rússia en aquesta estrena a la ETTU Cup són Tingting Wang, Yan Lan Li, Anna Biscarri i Loredana Dorca, acompanyades Joan Cussó i Qui Li, com a delegat i entrenador, respectivament. 

L’equip vencedor d’aquesta eliminatòria passarà a quarts de final, que en aquest cas se celebrarà a doble encontre d’anada i tornada. 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt