Divendres 14 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

06-04-2016

El Balaguer Cudós Consultors s’imposa al CTT Mediterraneo-València i a l’amfitrió, l’UCAM Marnys TM de Cartagena en la concentració de Primera Divisió celebrada a Cartagena.

Doble victòria del Balaguer Cudós Consultors 

En la mateixa jornada que el primer equip del Balaguer, el Villart Logístic, obtenia una doble victòria en la Superdivisió en terres andaluses, les jugadores del segon equip, el Balaguer Cudós Consultors, no van voler ser menys i es van imposar, en la concentració de Primera Divisió celebrada a Cartagena, al CTT Mediterràneo-València i a l’amfitrió, l’UCAM Marnys TM de Cartagena, tots dos pel mateix contundent resultat de 0 a 6. 

Contra el Mediterràneo-València només Gemma Lladonosa va patir en el seu primer partit contra Adriana Breva a la que va guanyar per un ajustat 2 a 3, però es va imposar fàcilment a Sara Morcillo per 0 a 3. Loredana Dorca va vèncer sense dificultat els seus dos partits per 0 a 3 contra Camila Gerrero i Adriana Breva, mentre que Vinyet Solans es va imposar a Sara Morcillo per 1 a 3 i a Camila Guerrero per 0 a 3. 

Contra l’equip amfitrió de l’UCAM Marnys, les catalanes es van tornar a imposar amb molta claretat també per 0 a 6. Vinyet Solans va vèncer a Andrea Marín per 0 a 3 i a Carla Paredes per 1 a 3. Tots els altres van ser partits guanyats en blanc per les balaguerines. Lorenada Dorca va posar dos 0 a 3 a Ainara Garcia i a Andrea Narin, i Gemma Lladonosa va fer els mateixos resultats de 0 a 3 davant Carla Paredes i Irene Gómez-Vázquez. 

Amb aquesta concentració a Cartagena finalitza la temporada de Primera Divisió en què el Balaguer Cudós Consultors ha fet un magnífic resultat i ha acabat com a tercer del seu grup amb 18 punts. Un resultat encara més notable si es té en compte que l’equip balaguerí ha jugat tota la temporada amb dues jugadores infantils, Gemma Lladonosa i Vinyet Solans, que han demostrat que la base del CTT Balaguer està donant grans resultats qualitatius i formant jugadores que poden arribar a ser de molt alt nivell i, quan pertoqui, prendre el relleu del primer equip.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt