Divendres 14 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-05-2016

El Balaguer Villart Logístic de tennis taula s’imposa per 4 a 1 al totpoderós UCAM Cartagena, un equip que portava anys sense perdre un partit i que ha guanyat en els darrers anys la lliga de Superdivisió.

El Balaguer Villart Logístic va aconseguir aquest dissabte una important una victòria, que a priori semblava impossible, al guanyar per 4 a 1 al totpoderós UCAM Cartagena, un equip que portava anys sense perdre un partit i que ha guanyat en els darrers anys la lliga de Superdivisió, amb un pressupost i una plantilla fora de l’abast de qualsevol altre club d’Espanya. 

Una vegada més, una de les claus de la victòria va ser, d’entrada, l’alineació que va presentar l’entrenadora Anna Biscarri, buscant sempre els creuaments més favorables i imprevistos, i que un cop més va sorprendre a l’equip rival. Així, el primer partit va enfrontar la mateixa Anna Bibscarri amb Iulia Necula, una de les jugadores estrangeres més en forma actualment a la Superdivisió, amb qui va caure per 0 a 3. 

A partir d’aquí, els encreuaments favorables i la qualitat de les jugadores van convertir l’encontre en un recital del Balalguer. En el següent partit Tingting Wang es va desfer de la internacional Sara Ramírez per 3 a 0 i tot seguit Yanlan Li  es va imposar per 3 a 2 a la xinesa Zhipei Wang. 

El partit de dobles va ser una altra de les claus de l’encontre. S’enfrontaven Tingting Wang i Yanlan Li amb Zhipei Wanh i Iulia Necula. Un joc espectacular de totes dues parelles i uns punts increïbles van posar dret al públic en moltes ocasions aplaudint fins l’extermini en un partit disputadíssim. Finalment, després de remuntar dos jocs, les balaguerines se’l emportaven per 3 a 2 i deixaven el marcador en un 3 a 1 que ja feia preveure el desenllaç. 

Finalment, Tingtin Wang tornava a posar de manifest la seva superioritat en aquesta lliga guanyant Iulia Necula per 3 a 1 i situava el marcador final en un 4 a 1 que, de ben segur, ha sorprès a tot el món del tennis taula a Espanya i a Europa. 

Ara, el Balaguer Villart Logístic té a l’abast una possibilitat que ni tan sols albirava al començar la lliga, l’opció de guanyar-la. Amb 4 punts per sota del Cartagena, que segueix  encapçalant la lliga atès que ha jugat dos encontres més, el Balaguer només depèn d’ell mateix. Li queden tres encontres, dos d’ells especialment difícils contra el Calella i l’Irún però hi ha l’opció. 

El proper partit serà a Mataró el dissabte dia 7, els altres dos el cap de setmana del 14 i 15 de maig a Balaguer.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt