Web en reformes

Dimecres 23 de Maig
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-08-2017

El proper diumenge dia 3 de setembre, Balaguer acollirÓ el primer 'L'└plec SŔnior' a les terres de Lleida , un acte institucional de trobada i d'informaciˇ adrešat a les persones grans de les comarques de Lleida, i a les seves famÝlies

TrÝptic

El proper diumenge dia 3 de setembre ,  Balaguer  acollirà al pavelló moli de l’esquerra durant tot el mati , el primer   “L’Àplec Sènior” de les terres de lleida , un acte institucional de trobada i d’informació a les persones grans de les comarques de Lleida, i a les seves famílies .

Aquest aplec te l’objectiu que tota la família puguin gaudir d’un dia festiu, en bona companyia i amb cabuda per a grans i petits, a més durant la trobada es difondra als assistents informació i recursos, amb un format de xerrades, expositors, estands i activitats lúdiques.

En l’organització d’aquest aplec participen quatre departaments de la Generalitat de Catalunya : El departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el departament d’Empresa i Coneixement amb l’Agència  Catalana de Consum), el departament d’Interior i el departament de Salut .

A més, compta amb la participació dels Consells Comarcals del territori, així com amb algunes entitats rellevants del sector, els quals ocuparant cadascun ,  un estand dins del pavelló, col•laboraran amb el seus coneixements, recursos i bones practiques. 

També l’Oficina de Gent Gran Activa, de la Direcció General de Famílies , oferirà l’oportunitat de conèixer nous programes, serveis, iniciatives i reptes per tal de millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones grans.

Aquest projecte, neix amb la voluntat que perduri en els anys i començant aquesta primera edició al municipi de Balaguer, en un dels seus pavellons  amb un espai amb expositors, on les assistents  podran  assistir a xerrades sobre la seguretat en la llar, i/o  el consum responsable, o sobre la promoció de la salut mental en promoció de la salut mental en el procés de l’envelliment, ....

La diada també ha de permetre de conscienciar a la societat sobre l'estat en què es troba el col•lectiu. Un col•lectiu tan ampli com divers, amb un interval generacional que oscil•la dels 25 a 35 anys, per l’increment de l’esperança de vida i un canvi de perfil generacional .

La des del departament de la generalitat es fer-ho itinerant cada any en un municipi diferent de les nostres comarques i aconseguir que aquest “Aplec” sigui una jornada festiva i participativa .

Durant aquest aplec sènior , també tindrà lloc un dinar popular i una visita guiada al Museu de l’Or i a la Basílica del Sant Crist (Cal reservar plaça) .

La vicesecretària general de l’Àrea Externa del sindicat de treballadors d’UGT de Catalunya, Laura Pelay, ha denunciat aquest dimecres que el mercat de treball és “anèmic” i “només permet als treballadors sobreviure i malviure”.

Ho ha dit en la presentació del nou Índex de Qualitat del Treball de Catalunya, una nova eina que pretén mesurar la qualitat del mercat de treball català.


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt