Web en reformes

Dimecres 20 de Setembre
del 2017Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Pàgina a Google PlusConcursos:
Concurs

Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-08-2017

Finalitzen les obres d’ampliació del cementiri nou de Balaguer que permetran disposar de 46 nínxols nous. Els treballs han comptat amb un pressupost de 96.300 euros

Aquesta setmana han finalitzat les obres d’ampliació del cementiri nou de Balaguer a la part central que permetran disposar de 46 nínxols nous amb capacitat de 69 llocs, en tres alçades, dues visbles i una soterrània.

Els treballs d’ampliació que van començar el passat mes de febrer i han permès disposar de 46 nínxols nous , una actuació necessària per donar sortida a la demanda actual pel que fa a la distribució i ubicació dels nínxols .

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Cases de Ponent per un pressupost de 96.300 euros.

D’altra banda també pel que fa a inversions, l’ajuntament de Balaguer ha aprovat definitivament el PROJECTE D’ARRANJAMENT DEL CARRER DE SANTA MARIA , en el Tram compres entre el carrer Santa Maria i el carrer dels Arços i que compta amb un pressupost de 183 mil euros .

També s’ha aprovat el PROJECTE DE SENYALITZACIÓ TURÍSTICA I HISTÒRICA DE BALAGUER, amb un pressupost d’execució de 58 mil euros .

D’altra banda l’ajuntament a fet l’anunci de la convocatòria per a la contractació de les obres de reparació del Pont Nou de Balaguer amb un pressupost de 90 mil eros .

També l' anunci de la convocatòria per a la contractació de les obres del carrer de la Botera amb un pressupost de 250 mil euros, i l 'Anunci de la convocatòria per a la contractació de les obres de renovació de la gespa artificial del camp municipal d’esports amb un pressupost de 150 mil euros .

Aquest projectes resten exposats al públic pel termini de trenta dies hàbils, per tal que els interessats puguin interposar reclamacions i al·legacions i posteriorment es convocaran per a que els interessats puguin presentar ofertes per a la posterior contractació .


Altres notícies locals

»Les seccions locals de Balaguer de l'ANC i d'Òmnium Cultural s'han sumat a la convocatòria d'avui a les 8 del vespre davant dels ajuntaments per defensar la democràcia.

»L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, s'acull al dret de no declarar i es nega a respondre les preguntes de la Fiscalia en relació a la seva col·laboració amb el referèndum de l'1 d'octubre.

»La CUP impulsa a Balaguer la campanya 'Empaperem', una iniciativa en resposta a l'ofensiva de l'Estat espanyol contra la celebració del referèndum.

»El Museu de la Noguera inaugura avui l'exposició 'Jocs i joguines a l'antiguitat'. Produïda per Arqueoxarxa, recull unes 130 peces arqueològiques, procedents dels diferents museus d'arqueologia de Catalunya.

»Una trentena d'entitats i associacions participaran aquest diumenge en la 17ª Fira d’Entitats de Balaguer, que tindrà lloc a la plaça del Mercadal durant tot el dia, de les 11h fins a les 21h.

»La Fiscalia cita a declarar l'alcalde de Balaguer pel seu suport i col•laboració amb el referèndum de l’1 d’octubre. La cita és aquest dimecres a les 11 del matí als Jutjats de la capital de la Noguera.

»Balaguer i comarca se sumen a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb diferents activitats.

»Balaguer tanca la VII edició de l'Harpia, la festa medieval de la ciutat que aquest cap de setmana ha omplert de visitants els carrers del centre històric.

»Balaguer celebra aquest cap de setmana la VII edició de l’Harpia, la festa medieval de la ciutat, que reviurà el seu passat històric amb una gran quantitat d’activitats programades per a grans i petits

»La Fiscalia General de l’Estat ha ordenat als fiscals de Catalunya que citin a declarar com a imputats 712 alcaldes catalans pel seu presumpte suport a l’1-O. L’alcalde de Balaguer encara no ha rebut la citació

»Avui dijous té lloc una nova conferència organitzada per l’ANC de Balaguer. Anirà a càrrec d’Ernest Maragall sota el títol 'I des de Brussel·les com ho veuen? El paper de la Unió Europea'

»El Museu de la Noguera acull avui la conferència 'Els llibres dels comtes Pere i Margarida. Lectura i luxe a la cort d’Urgell', a càrrec d’Alberto Velasco. La xerrada forma part dels actes de l’Harpia 2017


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)