Web en reformes

Diumenge 19 de Novembre
del 2017Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramConcursos:
Concurs

Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-08-2017

Finalitzen les obres d’ampliació del cementiri nou de Balaguer que permetran disposar de 46 nínxols nous. Els treballs han comptat amb un pressupost de 96.300 euros

Aquesta setmana han finalitzat les obres d’ampliació del cementiri nou de Balaguer a la part central que permetran disposar de 46 nínxols nous amb capacitat de 69 llocs, en tres alçades, dues visbles i una soterrània.

Els treballs d’ampliació que van començar el passat mes de febrer i han permès disposar de 46 nínxols nous , una actuació necessària per donar sortida a la demanda actual pel que fa a la distribució i ubicació dels nínxols .

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Cases de Ponent per un pressupost de 96.300 euros.

D’altra banda també pel que fa a inversions, l’ajuntament de Balaguer ha aprovat definitivament el PROJECTE D’ARRANJAMENT DEL CARRER DE SANTA MARIA , en el Tram compres entre el carrer Santa Maria i el carrer dels Arços i que compta amb un pressupost de 183 mil euros .

També s’ha aprovat el PROJECTE DE SENYALITZACIÓ TURÍSTICA I HISTÒRICA DE BALAGUER, amb un pressupost d’execució de 58 mil euros .

D’altra banda l’ajuntament a fet l’anunci de la convocatòria per a la contractació de les obres de reparació del Pont Nou de Balaguer amb un pressupost de 90 mil eros .

També l' anunci de la convocatòria per a la contractació de les obres del carrer de la Botera amb un pressupost de 250 mil euros, i l 'Anunci de la convocatòria per a la contractació de les obres de renovació de la gespa artificial del camp municipal d’esports amb un pressupost de 150 mil euros .

Aquest projectes resten exposats al públic pel termini de trenta dies hàbils, per tal que els interessats puguin interposar reclamacions i al·legacions i posteriorment es convocaran per a que els interessats puguin presentar ofertes per a la posterior contractació .


Altres notícies locals

»Balaguer serà durant pràcticament tota una setmana la seu del Campionat del Món Femení de Futbol Sala. Entre els participants hi ha la selecció catalana que debutarà diumenge contra França a partir de les 19.30 h.

»El Banc de Sang i Teixits fa a Balaguer avui i demà una nova recollida de donants de sang.

»Avui s'ha presentat el Campionat del Món Femení de Futbol Sala que tindrà lloc aquest cap de setmana a Balaguer

»Balaguer enllesteix la primera fase del projecte per millorar l'accessibilitat del turisme cultural a la ciutat.

»Un centenar de professionals i estudiants participen en la VIII Jornada d'Actualització en Cures Pal·liatives de Balaguer.

»L'ANC convoca una concentració als ajuntaments de suport a Sànchez i Cuixart un mes després del seu empresonament. UGT i CCOO també demanen l'excarceració dels consellers per garantir una campanya electoral 'lliure' i sense 'contaminacions'.

»L'ajuntament de Balaguer s'acull al Pla Extraordinari d'Inversions Locals 2017-2018 de la Diputació de Lleida per tirar endavant un alberg juvenil al Molí de l'Esquerrà.

»Càritas d'Urgell i la Caixa signen un conveni de col·laboració amb l'objectiu de donar major suport als ajuts escolars dels infants de Balaguer.

»El doctor en biologia, Daniel Closa, imparteix la conferència 'Pensar com un científic té els seus avantatges' que s'ha fet avui a Balaguer organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera en el marc de la 22a Setmana de la Ciència.

»Un centenar de professionals i estudiants participen demà en la VIII Jornada d'Actualització en Cures Pal·liatives de Balaguer, sota el nom 'Present i futur de l'oncologia. On encabim l'ètica?'.

»L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, assigna les àrees que ocupaven fins ara els tres regidors socialistes cessats a altres membres de l'equip de govern, concretament a Ester Guarné, Gerard Torres i Gemma Vilarasau.

»L'ajuntament de Balaguer convoca avui els comerciants a un nou cafè-tertúlia, una iniciativa per tal de fomentar la relació entre l'administració local i el teixit comercial de la ciutat.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt