Web en reformes

Diumenge 27 de Maig
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-08-2017

Finalitzen les obres d’ampliació del cementiri nou de Balaguer que permetran disposar de 46 nínxols nous. Els treballs han comptat amb un pressupost de 96.300 euros

Aquesta setmana han finalitzat les obres d’ampliació del cementiri nou de Balaguer a la part central que permetran disposar de 46 nínxols nous amb capacitat de 69 llocs, en tres alçades, dues visbles i una soterrània.

Els treballs d’ampliació que van començar el passat mes de febrer i han permès disposar de 46 nínxols nous , una actuació necessària per donar sortida a la demanda actual pel que fa a la distribució i ubicació dels nínxols .

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Cases de Ponent per un pressupost de 96.300 euros.

D’altra banda també pel que fa a inversions, l’ajuntament de Balaguer ha aprovat definitivament el PROJECTE D’ARRANJAMENT DEL CARRER DE SANTA MARIA , en el Tram compres entre el carrer Santa Maria i el carrer dels Arços i que compta amb un pressupost de 183 mil euros .

També s’ha aprovat el PROJECTE DE SENYALITZACIÓ TURÍSTICA I HISTÒRICA DE BALAGUER, amb un pressupost d’execució de 58 mil euros .

D’altra banda l’ajuntament a fet l’anunci de la convocatòria per a la contractació de les obres de reparació del Pont Nou de Balaguer amb un pressupost de 90 mil eros .

També l' anunci de la convocatòria per a la contractació de les obres del carrer de la Botera amb un pressupost de 250 mil euros, i l 'Anunci de la convocatòria per a la contractació de les obres de renovació de la gespa artificial del camp municipal d’esports amb un pressupost de 150 mil euros .

Aquest projectes resten exposats al públic pel termini de trenta dies hàbils, per tal que els interessats puguin interposar reclamacions i al·legacions i posteriorment es convocaran per a que els interessats puguin presentar ofertes per a la posterior contractació .


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt