Web en reformes

Diumenge 27 de Maig
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-09-2017

La seu social de l’ASM La Noguera, ubicada al carrer Noguera Pallaresa de Balaguer, acull avui la projecció del documental ‘El desequilibri perfecte’

Seu de l'entitat

La seu social de l’ASM La Noguera, ubicada al carrer Noguera Pallaresa, 32 de Balaguer, acull avui la projecció del documental “El desequilibri perfecte’.

L’activitat consisteix en visionar un documental gravat per la Federació de Salut Mental Catalunya en el marc del projecte que porta el mateix títol, “El Desequilibri Perfecte", i en el qual s'explica, a partir de la veu dels seus tres protagonistes, què implica patir una malaltia mental des de la seva pròpia experiència, com els veu la societat, quines són les seves inquietuds, projectes de futur, etc.

La durada del documental és de 20 minuts i, posteriorment, està previst fer una tertúlia entre tots els assistents a l'acte.

L'entitat ASM LA Noguera va col•laborar i participar en la gravació del documental amb un dels seus protagonistes i en la gravació d'algunes escenes a la seu de l'entitat.

La projecció començarà a les 5 de la tarda i l’entrada és lliure.


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt