Web en reformes

Diumenge 27 de Maig
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-09-2017

Avui dimarts, tindrà lloc una nova conferència organitzada per l’ANC sota el nom España no tiene futuro sin la independencia de Cataluña, a càrrec de l’escriptor madrileny Ramon Cotarelo

Ramon Cotarelo

Aquest vespre té lloc a Balaguer una nova conferència organitzada per l’ANC sota el nom “España no tiene futuro sin la independencia de Catalunya”, a càrrec de l’escriptor madrileny Ramon Cotarelo. Es tracta d’una xerrada dirigida a persones no independentistes com ell, en la qual Cotarelo explicarà que la independència de Catalunya és la revolució necessària perquè Espanya es regeneri i faci els canvis estructurals necessaris.

Ho explica tot seguit el coordinador de l’ANC de Balaguer, Jaume Marvà.


D’altra banda, Jaume Marvà, valora de forma molt positiva com es va desenvolupar la Diada d’aquest 2017 alhora que agraeix la tasca de tots els voluntaris per fer possible la jornada d’ahir.


L’última de les conferències organitzades per l’ANC de Balaguer abans del Referèndum tindrà lloc aquest dijous. En aquesta ocasió anirà a càrrec de l’antic eurodiputat Ernest Maragall amb el títol “I des de Brussel•les com ho veuen? El paper de la Unió Europea”. Maragall que coneix molt bé la Unió Europea explicarà com aquesta no s’ha posicionat en la situació catalana. A més, parlarà de com tenir un estat a dins de la Unió Europea ajuda a defensar els interessos dels catalans. Aquesta xerrada, igual que la d’avui, tindrà lloc a dos quarts de 9 del vespre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer.


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt