Web en reformes

Dimarts 14 d'Agost
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

13-09-2017

La Fundació Margarida de Montferrato inaugura el proper divendres l’exposició Odem Stimuzak, d’Agnès Pe

Odem Stimuzak és el títol de la proposta que l’artista Agnès Pe ha realitzat per a la Fundació Marguerida de Montferrato de Balaguer, una mostra que s’inaugurarà el proper divendres.

Amb la seva exposició Odem Stimuzak, Agnès Pe proposa una estranya relació d’auspici entre els dos suports amb els que realitza habitualment el seu treball i en concret aquesta exposició, el suport sonor i el suport instal•latiu, una relació que si bé és freqüent en els processos instal·latius en aquest cas és una de les idees principals que desenvolupa, fent que un i altre es provoquin, s’incitin i s’enfervoreixin per mitjà del concepte i la tècnica sonora del “muzak” com a ambientació i recorregut necessaris per a la contemplació i aprehensió de la pròpia obra: la simbiosi que s’estableix entre tots dos: un objecte excessiu, estimulant, sorollós; fantàstic.

Agnès Pe (Lleida, 1985) és musicòloga i investigadora cultural autodidacta i pluridisciplinària. Treballa el so més enllà dels límits que proporciona qualsevol gènere, sempre amb una actitud de diversió i arrasadora.

La mostra estarà exposada a la Fundació Marguerida de Montferrato des del 15 de setembre fins al 8 de desembre de 2017.
 


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt