Web en reformes

Diumenge 27 de Maig
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

13-09-2017

El grup del PSC a l’ajuntament de Balaguer assegura que el referèndum de l’1 d’octubre no té les garanties perquè sigui vinculant. El regidor socialista, Carlos Garcia, fa una crida a la convivència i a la no participació

Carlos Garcia - Arxiu

El grup del PSC a l’ajuntament de Balaguer assegura que el referèndum de l’1 d’octubre no té les garanties perquè sigui vinculant. El regidor socialista, Carlos Garcia, que avui s’ha pronunciat sobre el fet que l’ajuntament de Balaguer hagi signat el decret en suport al referèndum, fa una crida a la no participació.

Carlos Garcia també ha dit que les discrepàncies del PSC amb ERC no faran perillar la continuïtat i estabilitat de l’equip de govern format pels republicans, els socialistes i Balaguer, Ara Sí.

En aquest sentit, Garcia ha dit que l’equip de govern de l’ajuntament de Balaguer hauria de ser un exemple per la resta de Catalunya.

Àudio

També l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha dit que les diferències amb el PSC no impediran que el govern municipal continuï treballant amb estabilitat pel bé de la ciutat.

Vidal també ha recordat que les forces sobiranistes són majoritàries a l’ajuntament de Balaguer alhora que també ha dit que molts alcaldes del PSC han firmat el decret en suport del referèndum.


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt