Web en reformes

Dimarts 17 de Juliol
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-10-2017

La Policia Nacional notifica a l'ajuntament de Balaguer la suspensiˇ de forma provisional de l'expediciˇ del DNI aquÝ a la ciutat.

DNI electr˛nic

La Policia Nacional ha notificat a l’ajuntament de Balaguer la suspensió de forma provisional de l’expedició del DNI aquí a la ciutat. 

Fa uns dies ja els explicàvem que la policia espanyola havia suspès de forma provisional l’expedició del DNI als municipis que no tenen comissaria de tramitació pròpia i que han de recórrer a equips mòbils. Els motius, segons van assegurar aleshores, obeeixen a qüestions de seguretat davant la situació política i social dels últims dies a Catalunya. 

Es tracta d'una instrucció de la prefectura superior de la policia espanyola a Catalunya i les mateixes fonts han puntualitzat que no és una decisió de "contingut polític", sinó per seguretat i de caràcter preventiu. Fonts de la policia espanyola precisen que, si bé els equips mòbils d'expedició del DNI amb agents i auxiliars no han rebut amenaces, sí que han percebut certs comentaris indirectes que han motivat aquesta suspensió cautelar del servei. La policia espanyola continuarà expedint DNIs amb els equips mòbils a hospitals i centres penitenciaris. 

A Balaguer, fins avui no havia arribat cap comunicació que indiqués que se suspenia l’expedició del DNI. 

Segons la notificació que ha rebut l’ajuntament, la suspensió serà efectiva fins a nova ordre. Asseguren també que tan aviat sigui possible es reprendrà aquest
servei públic. 


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt