Web en reformes

Dimecres 18 de Juliol
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-10-2017

La PAH de la Noguera evita el desallotjament d'una famÝlia de Balaguer, que havia d'abandonar el seu habitatge aquesta setmana.

Pah

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de la Noguera va aconseguir ahir, segons publica el diari Segre, frenar el desallotjament d’un fill i la seva mare a Balaguer, que viuen al número 21 de la carretera de Camarasa i que havien d’abandonar l’habitatge aquesta setmana, tot i que, amb la mediació de representants de la PAH i després de mantenir converses amb l’ajuntament i el banc Mare Nostrum, propietari del pis, han aconseguit ajornar-lo dos mesos. 

La portaveu de la plataforma a la comarca, Noemí Ros, va explicar ahir que el jove, de 25 anys, està malalt de lupus i “no pot treballar i no té ingressos”, i que la mare “treballa deu hores a la setmana” i “cobra 210 euros al mes”. Ros va apuntar que pròximament la PAH mediarà amb els responsables de la regidoria de Serveis Socials i Habitatge i de l’entitat bancària propietària de la vivenda per arribar a un acord de lloguer social. 

D’altra banda, la PAH de Fraga es va concentrar ahir a les portes dels jutjats de la capital del Baix Cinca mentre se celebrava una vista per desallotjament sol·licitada per la mateixa entitat bancària contra un matrimoni fragatí. La plataforma va alertar ahir que hi ha dos desallotjaments de persones en situació de vulnerabilitat i amb malalties cròniques programats per a les properes setmanes a la localitat. En aquest sentit, ja han presentat una petició de moratòria per a un d’aquests casos. 


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt