Web en reformes

Dimecres 18 de Juliol
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-10-2017

A mitjans de l'any que ve estarÓ acabada la variant nord-oest de Balaguer que el departament de Territori i Sostenibilitat va iniciar el passat 28 de setembre.

Visita a les obres

A mitjans de l’any que ve es calcula que podria estar acabada la variant nord-oest de Balaguer que el departament de Territori i Sostenibilitat va iniciar el passat 28 de setembre i que donarà continuïtat a l’actual variant sud i evitarà el trànsit de pas per l’interior del nucli urbà dels vehicles que, des de Lleida o des d’Alfarràs, es dirigeixin cap a poblacions com les Avellanes o Àger. Els treballs comporten una inversió de 3,6 MEUR.

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha visitat els treballs aquest matí.

La nova carretera, que discorrerà per l’oest del nucli urbà de Balaguer, tindrà una longitud de prop de 2 quilòmetres; s’iniciarà al final de l’actual variant sud de Balaguer i finalitzarà a la C-12, a prop del cementiri municipal.

Un cop acabada la variant, el tram de via del carrer Urgell i el pont de Sant Miquel passarà a ser de titularitat municipal. El traspàs donarà llibertat al consistori per decidir, finalment, quina és la millor solució per garantir la seguretat al Pont de Sant Miquel.

L’amplada de la carretera serà de 10 metres, formada per una calçada de dos carrils de circulació de 3,5 metres i dos vorals d’1,5 metres cadascun.

Les obres de la variant inclouen també el condicionament dels trams dels camins pròxims i la formació de nous. 


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt