Divendres 14 de Desembre
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

13-11-2017

11 persones aprendran a parlar en p˙blic grÓcies al curs que han organitzat conjuntament a Balaguer el CEI Balaguer i la Confederaciˇ d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL).

Un total d’11 persones s’han inscrit al curs per aprendre a parlar en públic que han organitzat conjuntament a Balaguer el CEI i la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL). 

Els objectius són refermar la importància de l’ús correcte de la llengua amb una estructura clara de missatge; dominar la preparació del contingut del discurs o comunicació per sintonitzar amb el públic receptor i identificar les característiques comunicatives dels actes. En definitiva, vol ser un curs que ajudi els assistents a  millorar les seves competències en aquest àmbit. 

El curs, que comença avui, és gratuït, dura 20 hores i es fa al migdia tres dies per setmana, fins al 30 de novembre. 

El curs s’adreça als professionals, emprenedors, comerciants i treballadors, tant del sector privat com públic que vulguin millorar les seves habilitats comunicatives. 

Tot i que el curs comença avui, si encara hi ha alguna persona interessada en participar-hi té temps fins demà per apuntar-s’hi. Ho pot fer per correu electrònic a cei@balaguer.cat; per  telèfon, al  973 445 884; i de manera presencial al CEI Balaguer (C/ Sant Pere, 1. Balaguer). 


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt