Web en reformes

Dissabte 25 de Novembre
del 2017Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramConcursos:
Concurs

Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-11-2017

L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, assigna les àrees que ocupaven fins ara els tres regidors socialistes cessats a altres membres de l'equip de govern, concretament a Ester Guarné, Gerard Torres i Gemma Vilarasau.

Jordi Ignasi Vidal. Alcalde de Balaguer.

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha assignat avui les àrees que ocupaven fins ara els tres regidors socialistes a altres membres de l’equip de govern, concretament a Ester Guarné, Gerard Torres i Gemma Vilarasau. 

La regidora d’Emprsa, Ester Guarné, assumirà a partir d’ara l’àrea de Turisme i Fires;  Gemma Vilarasau, actualment regidora d’Esports, assumirà també Ensenyament i el regidor d’Urbanisme, Gerard Torres, ocuparà també la cartera d’Obres i Serveis. En aquest cas, hi ha també una altre novetat i és que la part dels serveis aigua i llum l’assumirà el propi alcalde. 

Ell mateix ho ha explicat avui a Ràdio Balaguer. 

Les noves assignacions arriben després que ahir l’alcalde de Balaguer firmés el decret de cessament dels tres edils del PSC que formaven part de l’equip de govern i que li donaven la majoria absoluta. Respecte a aquesta qüestió l’acalde ha dit que veu possible governar en minoria i respecte al nou cartipàs ha dit que els diferents regidors tindran més feina, tot i que ha puntualitzat que és una tasca perfectament assumible. 

Vidal ha reiterat també avui que no pensa en un pacte estable de govern amb cap partit sinó que preveu arribar a acords puntuals. Pel que fa a una possible moció de censura, l’alcalde diu que no entra dins de la lògica. 

El trencament del pacte de govern entre ERC i PSC ha estat fruit de les diferències entre tots dos partits arran del procés independentista i la intervenció de la Generalitat pel 155, al qual el PSOE dóna suport. Jordi Ignasi Vidal va assumir ahir de manera provisional les competències dels tres regidors, que passen a l’oposició, però avui, com dèiem, en la comissió de govern d’aquest matí s’ha distribuït el nou cartipàs. 


Altres notícies locals

»L'ajuntament de Balaguer i el Consell Comarcal de La Noguera han presentat aquest migdia una Campanya a favor de la igualtat de gènere, focalitzada en la tria de les joguines que es regalaran les properes festes de Nadal.

»L'Ajuntament de Balaguer ha arribat a un acord amb els propietaris d'un solar ubicat a la zona l'Avinguda Països Catalans per condicionar-hi una nova zona d'aparcament gratuïta.

»El projecte PLANTA de la Fundació Sorigué rep el premi Cult Hunting 2017. El reconeixement posa en valor iniciatives que aposten per l'art i la cultura com a motor de transformació i innovació.

»L'Ajuntament de Balaguer aprova una amortització anticipada de 860.000€ del crèdit ICO i el moviment de diferents partides pressupostàries.

»40 famílies participen al Curs d'aprofitament alimentari del Consell Comarcal de la Noguera.

»Avui dijous es presenta el llibre 'Felip Solé i Olivé, pedagogia i tenacitat al servei d’un país'. L'acte es farà al Consell Comarcal de la Noguera a les 18h.

»L'Associació Salut Mental la Noguera organitza una xerrada per tal de commemorar el dia Mundial de la Salut Mental. Porta per títol 'La depressió: trenquem el silenci' i es fa avui a l'ajuntament de Ponts a les 8 del vespre.

»Demà es presenta el llibre 'Felip Solé i Olivé, pedagogia i tenacitat al servei d'un país'. L'acte es farà al Consell Comarcal de la Noguera a les 18h.

»Balaguer celebra demà un ple extraordinari per debatre una modificació de crèdit, que contempla una amortització anticipada de 860.000 del crèdit ICO i el moviment de diferents partides del capítol d'inversions.

»La Fira Mercat de Santa Llúcia de Balaguer aplegarà novament un centenar de parades pels principals carrers del centre històric. Enguany la Fira s'avança al 2 de desembre.

»Balaguer busca voluntaris pel Gran Recapte dels dies 1 i 2 de desembre. Es tracta d’un esdeveniment solidari per recollir aliments per les famílies més necessitades al qual participaran deu supermercats de la ciutat.

»Mor un nen de dos anys en caure des d'un segon pis a Balaguer. Una ambulància ha traslladat l'infant a l'hospital Arnau de Vilanova però no s'ha pogut salvar-li la vida.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt