Divendres 14 de Desembre
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-11-2017

L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, assigna les Órees que ocupaven fins ara els tres regidors socialistes cessats a altres membres de l'equip de govern, concretament a Ester GuarnÚ, Gerard Torres i Gemma Vilarasau.

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha assignat avui les àrees que ocupaven fins ara els tres regidors socialistes a altres membres de l’equip de govern, concretament a Ester Guarné, Gerard Torres i Gemma Vilarasau. 

La regidora d’Emprsa, Ester Guarné, assumirà a partir d’ara l’àrea de Turisme i Fires;  Gemma Vilarasau, actualment regidora d’Esports, assumirà també Ensenyament i el regidor d’Urbanisme, Gerard Torres, ocuparà també la cartera d’Obres i Serveis. En aquest cas, hi ha també una altre novetat i és que la part dels serveis aigua i llum l’assumirà el propi alcalde. 

Ell mateix ho ha explicat avui a Ràdio Balaguer. 

Les noves assignacions arriben després que ahir l’alcalde de Balaguer firmés el decret de cessament dels tres edils del PSC que formaven part de l’equip de govern i que li donaven la majoria absoluta. Respecte a aquesta qüestió l’acalde ha dit que veu possible governar en minoria i respecte al nou cartipàs ha dit que els diferents regidors tindran més feina, tot i que ha puntualitzat que és una tasca perfectament assumible. 

Vidal ha reiterat també avui que no pensa en un pacte estable de govern amb cap partit sinó que preveu arribar a acords puntuals. Pel que fa a una possible moció de censura, l’alcalde diu que no entra dins de la lògica. 

El trencament del pacte de govern entre ERC i PSC ha estat fruit de les diferències entre tots dos partits arran del procés independentista i la intervenció de la Generalitat pel 155, al qual el PSOE dóna suport. Jordi Ignasi Vidal va assumir ahir de manera provisional les competències dels tres regidors, que passen a l’oposició, però avui, com dèiem, en la comissió de govern d’aquest matí s’ha distribuït el nou cartipàs. 


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt