Dijous 09 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

22-12-2017

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de la Noguera evita el desnonament de 15 famílies d'un bloc de pisos de la carretera de Camarasa de Balaguer. Reivindica així la feina feta en tot aquest procés.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Noguera ha evitat recentment el desnonament de 15 famílies d’un bloc de pisos a la carretera de Camarasa de Balaguer. 

Reivindica així la feina feta en tot aquest procés i en aquest sentit, des de la Plataforma han volgut matisar les paraules pronunciades pel regidor de l’àrea de Serveis Socials i Habitatge de l’ajuntament de Balaguer, Joan Pla, el passat 11 de desembre en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer. 

Noemí Ros és una de les membres de la Plataforma. 

La mateixa Noemí Ros ha detallat com ha anat tot el procés per evitar el desnonament de les famílies de la carretera de Camarasa i en quina fase es troben actualment les converses amb l’entitat bancària Mare Nostrum. 

La Plataforma fa una crida perquè tothom que vulgui posar-s’hi en contacte ho faci, ja que tot l’assessorament el fan de forma totalment gratuïta. 

La Plataforma es va crear l’any 2012 i les persones que vulguin rebre assessorament es poden adreçar al Casal Lapallavacara els dimecres de les 18.30 h a les 20.00 h. 

Durant tots aquests anys la Plataforma ha evitat molts desnonaments per hipoteques però també per lloguer alhora que també fa gestions relacionades, per exemple, amb la pobresa energètica. 

Finalment, des de la Plataforma també reivindiquen el fet de poder ser a la taula d’emergència social creada aquest any per l’ajuntament.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt