Dimarts 11 de Desembre
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-01-2018

El Teatre Municipal de Balaguer acollirÓ el 21 de gener l┤obra de teatre ôParadiseö, d┤Oriol Vila i Raquel Salvador.

El diumenge 21 de gener, el Teatre Municipal de Balaguer acollirà la representació de l’obra  Paradise, d’Oriol Vila i Raquel Salvador.

Paradise, parla de la família, de la soledat i de l’amor. Una comèdia construïda des del drama, amb tocs esperpèntics i interpretada sempre amb compromís i honestedat.

El Paradise és l’escenari que ajuda a proporcionar la tensió necessària per a uns personatges a la recerca del seu paradís perdut. Un lloc on la consciència i l’inconscient es barregen amb gran confusió. Paradise són tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació́ d’un prostíbul.

Paradise, és una producció de “ El Terrat i el Tricicle “, està dirigida per Carol López i és interpretada per Albert Baró, Artur Busquets, Elisabel Casanovas, Adrian Grösser, Albert Salazar i compta amb música original de Marc Parrot.

La compra d’entrades, als preus de 15 € a platea i 12 € a l’amfiteatre, es pot realitzar a l’Oficina de Turisme de l’ajuntament ubicada al Museu de la Noguera o a Ticketea.

Aquest és el primer dels espectacles que s’inclou a l’abonament de l’HIVERN 2018 juntament amb “La calavera de Connemara” i “Adossats”.

L’abonament HIVERN 2018 es troba a la venda des del 19 de desembre també a l’Oficina de Turisme de Balaguer o al telèfon 973445194.

D’altra banda, Paradise forma part també de la iniciativa anomenada “Platea Jove”, un programa adreçat a joves estudiants de secundària de la ciutat de Balaguer que compten amb un preu exclusiu de només 6 €. Per gaudir de l’espectacle, cal que els alumnes s'apuntin al seu centre educatiu.


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt