Divendres 18 de Gener
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-01-2018

Finalment, no serÓ dilluns dia 22 quan comenšaran les obres de la Botera, un treballs que s┤han endarrerit perquŔ des de l┤ajuntament sestÓ treballant amb la GuÓrdia Urbana per la reordenaciˇ del trÓnsit mentre durin les obres.

Finalment, l’inici de les obres del carrer Botera s’endarrerirà, degut a que des de l’ajuntament s’està treballant amb la la Guàrdia Urbana per la reordenació del trànsit mentre durin. Les obres previsiblement començaran en un termini màxim d’una setmana. 
 
Tot i que encara no hi ha una data definitiva, les obres del carrer Botera no començaran el proper dilluns 22, tal i com el regidor d’Obres i Urbanisme, Gerard Torres, havia anunciat, degut a que des de l’ajuntament s’està treballant amb la Guàrdia Urbana per deixar a punt la reordenació del trànsit mentre duri el tall de circulació, ja que en tractar-se d’una de les principals vies d’accés a la part alta de la ciutat, es vol intentar que l’afectació sigui la menor possible. 
 
Segons les darreres informacions, l’inici de les obres s’hauria de dur a terme en el termini màxim d’una setmana. 
Recordem que aquestes obres consistiran en la urbanització de tota la via. Es faran diversos enderrocs, la nova pavimentació del carrer i la renovació de tots els serveis, xarxa d’aigua, de llum i clavegueram, entre altres. Els treballs els executarà l’empresa Comprat 47 i compten amb un pressupost de 147.000 euros més IVA.
 
Pel que fa a altres obres iniciades aquest 2018, però amb pressupost del 2017, aquest passat dimarts va començar l’execució del camí escolar dels Erals, uns treballs que han de permetre millorar la seguretat en aquesta zona del Secà de Balaguer. Els treballs es faran en dues fases. En la primera, es farà el moviment de terres i la posterior pavimentació i, en la segona, s’implantarà la senyalització tant vertical com horitzontal. Els treballs han començat  amb el moviment de terres al carrer Valentí Almirall.
 
En el cas d’aquesta actuació, que compta amb un pressupost total de 64.000 euros més IVA i la durà a terme Sorigué, podria estar totalment enllestida en un termini de tres mesos. 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt