Divendres 18 de Gener
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

09-02-2018

El CEI de Balaguer dóna conèixer el programa Consolida't, que ofereix assessorament i acompanyament individualitzat per consolidar i enfortir iniciatives emprenedores.

El CEI de Balaguer vol donar a conèixer el programa Consolida’t, que ofereix assessorament i acompanyament individualitzat per consolidar i enfortir iniciatives emprenedores. 

El programa no l’ofereix el propi CEI sinó que l’imparteixen el Col.legi d’Economistes de Catalunya i l’Associació Multisectorial d’Autònoms de la Província de Lleida, ingtregrada dins la COELL, segons ha explicat a Ràdio Balaguer el coordinador del CEI, Jaume Roca. 

Àudio 

El programa té una durada de 12 mesos i està adreçat a autònoms, microempreses i exautònoms.

Àudio 

Una de les joves emprenedores responsable d’unes de les empreses, Agrosolucions 2.0, que hi ha actualment al CEI de Balaguer, l’Àfrica Peitx, va participar l’any passat al programa Consolida’t i en fa una valoració molt positiva. 

Àudio 

L’Àfrica Peitx recomana el programa Consolida’t als joves emprenedors i assegura que a ella haver-lo fet li ha servit per adquirir nous coneixements que ja ha posat en pràctica a la seva empresa, Agrosolucions 2.0, una empresa d’assessorament a agricultors en temes com ajuts, assegurances i projectes.

Àudio 

Per a més informació sobre el programa Consolida’t les persones interessades poden adreçar-se directament a les referides entitats als telèfons 973 21 06 33 si truquen al Col.legi d’Economistes o al telèfon 973 23 21 66 si truquen a l’Associació Multisectorial d’Autònoms. També es poden posar en contacte amb el CEI Balaguer, al telèfon 973 44 58 84. 

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=6500


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt