Dilluns 10 de Desembre
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-03-2018

Josep Maria Roigé serà el candidat del PDeCAT a les municipals del 2019, segons el resultat de les primàries celebrades dijous.

Josep Maria Roigé serà novament el candidat del PDeCAT a les municipals del 2019, segons el resultat de les primàries celebrades dijous.

En l’assemblea celebrada amb una alta participació, amb més de 100 associats i associades, la candidatura única de Josep M. Roigé va ser recolzada àmpliament amb el vot favorable de més del 70% dels associats amb dret a vot, segons ha confirmat el mateix Roigé a Ràdio Balaguer.

Àudio

En la seva presentació, Josep Maria Roigé, va exposar els motius que el portaven a voler tornar a ser cap de llista a Balaguer i es va comprometre a treballar, amb un equip cohesionat, en un projecte de ciutat perquè la capital de la Noguera surti d’aquest estat d’hivernació, diu, en què es troba actualment.

Àudio

En aques sentit, durant les primàries de dijous, Josep Maria Roigé va analitzar la que qualifica de situació d’inactivitat de l’actual Govern Municipal, un govern, diu, dèbil políticament, ineficaç en les actuacions i mancat de projecte de ciutat.  És per això que, segons Roigé, Balaguer necessita un canvi.

Àudio

Josep Maria Roigé va insistir també en què “la propera llista municipal del PDeCAT ha d’esser transversal, com ho és la societat balaguerina, així com compacta al voltant d’un projecte de ciutat realista i ambiciós que els balaguerins es mereixen”. 

Segons el nou candidat, Balaguer i els balaguerins tenen potencialitats extraordinàries que,  conjuntament, cal aprofitar i fer ressorgir una ciutat activa i orgullosa.

 


Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt