Web en reformes

Dijous 18 d'Octubre
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

13-03-2018

La sala d'actes de l'ajuntament de Balaguer acull des de les 7 d'aquesta tarda la Conferència: Com podem prevenir el bullying.

La sala d’actes de l’ajuntament de Balaguer acull des de les 7 d’aquesta tarda  la Conferència: “Com podem prevenir el bullying. La tutoria entre iguals, una opció eficaç”, a càrrec d’Andrés González, psicòleg creador del programa TEI i especialista en assetjament escolar. 

El TEI, un programa de convivència institucional que implica a tota la comunitat educativa, s’orienta a millorar la integració escolar i treballar per una escola inclusiva i no violenta, fomentant que les relacions entre iguals siguin més satisfactòries, dirigit a la millora o modificació del clima i la cultura del centre respecte a la convivència, conflicte i violència (física, emocional o psicològica). Es basa en la tutorizació emocional entre iguals on el respecte, l'empatia i el compromís són els pilars bàsics del seu desenvolupament als centres educatius. 

Aquesta conferència està  inclosa dins els actes de commemoració del 10è aniversari de l’escola Mont-roig de Balaguer i ha congregat més de 100 assistents, la majoria d'ells professionals dels centres educatius.   


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt