Web en reformes

Dijous 20 de Setembre
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-03-2018

Balaguer celebrarà aquest proper divendres, el Dia Mundial de la Poesia amb l'espectacle “Tot sembla tan senzill”, amb poemes de Montserrat Abelló.

5 dies abans de la seva commemoració, Balaguer celebrarà el proper 16 de març, el Dia Mundial de la Poesia amb l’espectacle “Tot sembla tan senzill” organitzat per la Biblioteca Margarida de Montferrat.

L’espectacle “Tot sembla tan senzill” amb poemes de Montserrat Abelló, és un recital-concert a càrrec de Celeste Alías a la veu, Santi Carrera a la guitarra i Laia Noguera, veu recitada.

“Tot sembla tan senzill” sorgeix de l’admiració i l’amor que la cantant Celeste Alías sent per Montserrat Abelló (1918-2014), una de les poetes més significatives i prestigioses de la literatura catalana del segle XX i XXI. La Celeste Alías, una de les veus amb més personalitat i projecció de l’escena musical catalana, ha musicat la paraula d’Abelló i la porta a l’escenari amb la complicitat del guitarrista Santi Careta, i la poeta Laia Noguera.

Després de la mort d’Abelló, que coneixia algunes d’aquestes cançons amb lletra seva i se sentia il•lusionada amb el projecte, Alías ha continuat teixint música i poemes, i ha acabat creant un espectacle i un disc lluminós i emotiu en què la paraula d’Abelló pren nous matisos i reflexos i la música s’amara de la dicció d’aquesta poeta excel•lent i estimada.

Laia Noguera ha acompanyat Alías des del començament del seu viatge per la poesia d’Abelló, i ha col•laborat a completar la tria de l’antologia-disc publicada per l’editorial Fonoll i la discogràfica Microscopi,  que presentaran en els propers concerts.

L’espectacle tindrà lloc a les 20 h a la mateixa biblioteca.

 


Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt