Divendres 25 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-04-2018

El CEI de Balaguer inicia un projecte de cooperació amb l'Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera per tal d'oferir suport i assessorament a les persones que tinguin un projecte empresarial que pugui articular-se a través d'una societat cooperativa.

La regidora d’Empresa de l’Ajuntament de Balaguer, Ester Guarné, s’ha reunit avui al Centre d’Empreses municipal (CEI Balaguer), amb Anna Maria Capdevila i Josep Manel Busqueta, representants de Ponent Coopera per tal d’explorar possibles col·laboracions. 
 
Ponent Coopera forma part de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius promoguda per la Generalitat de Catalunya i té entre els seus objectius la promoció de l’emprenedoria cooperativa. En aquest sentit, s’ha acordat que Ponent Coopera oferirà des del CEI Balaguer orientació, suport i assessorament a les persones que tinguin un projecte empresarial que pugui articular-se a través d’una societat cooperativa, acompanyant-les en tot el seu procés de creació. 
 
El CEI Balaguer i Ponent Coopera també es proposen treballar plegats en matèria de sensibilització i formació a Balaguer i la comarca sobre el cooperativisme com a fórmula per emprendre. 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt