Dimarts 22 de Gener
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-04-2018

Un tall en el subministrament elŔctric afectarÓ demÓ dilluns gran part del centre hist˛ric de Balaguer i algunes zones del SecÓ. El tall, segons Endesa Distribuciˇ, es produirÓ entre les 8 i les 10 del matÝ.

Els treballs de manteniment duts a terme per la companyia Endesa Distribució, encarregada de la distribució elèctrica a la zona, i relacionats amb les obres que es fan al carrer de la Botera, provocaran una interrupció en el servei de subministrament elèctric el proper dilluns dia 16 d’abril entre les 8 i les 10 del matí. El tall afectarà les següents zones: el centre històric, des del CEI fins a la plaça del Mercadal inclosa, i els carrers adjacents entre aquestes ubicacions i la muralla. Pel que fa a la part alta, el tall afectarà la zona central del carrer dels Erals, inclosa la zona coneguda com el Bombo, així com les finques properes al camí de la Vinya dels Frares.
 
La llista detallada de carrers afectats és la següent:
 
Abadia, Arços, Botera, La Costa, La Creu, Creu Trencada, El coll del Portell, Erals, Escala, Església, Josep Pou i Martí, Plaça del Mercadal, Minerva, Muralla, Plaça Ollé Pinell, Pere Martí, Ponent, Portalet, Salvador Seguí, Sant Pere, Santa Anna, Santa Maria Sant Domènec, Sant Joan i el camí de la Vinya dels Frares. 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt